25 юни 2010

Извадено от кутията със съкровища

Днес ми е ден за подреждане и пренареждане на материали, за кой ли път. Ей няма оправия това нещо! Аха да ги наредя и разпределя и след има няма и ден, и спомен не е останал. Както и да е.
Докато си шетах из дома се сетих за едни картички, които така и не съм показала още и което повече - не са мои. :) Картички, които съм получила за изминалите месеци с поводи и без поводи, от други момичета, познати ви от блог пространството, форума или чата. Грабнах апарата и марш на вън за сними. Е, ясно че в 9 и половина вечерта много слънце не е останало за най-качествените такива (особено трудно се оказа да снимам картичките на Дес и Теди), но воала на вашето внимание:

Благодаря ви, момичета!

И за да не кажете, че само се помотвам и нищо не правя, ето малко тефтерчета от вчера. :)


Лека и приятна вечер ви желая!

8 коментара:

  1. Уоу:)))Много красотийки си получила:))Браво:)))Всички са толкова красиви:)))А тефтерчетата са просто уникални:)))Много ги харесвам:))
    Хубав и слънчев ден от мен:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Ехаааааааааа, отново чудни красотийки!!! А за съкровищата направо ти завиждам!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Нана,много красиви картички си получила!
    Тефтерчетата ти са супер,много много сладки!Ех,как ме изкушаваш да се пробвам и аз...
    Усмивки и много вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, страхотно красиви картички си получила, благодаря ти че ги показваш, за да видим и ние тези красоти! За съкровищата ти завиждам, а тефтерчетата ти са супрски - красиви и изпипани до последен детайл! Поздрави Дани

    ОтговорИзтриване
  5. You have great friends to send you such beautiful cards. :)

    OMGosh!!! I am in LOVE with these notebooks!!! I have a HUGE weakness for notebooks and those are the CUTEST EVER!!!! And the cute little matching pens!!! Awesome girl. What size are these? And I love the how it's tied close with ribbon!!

    Wendy

    ОтговорИзтриване
  6. :) Благодаря ви, момичета. От време на време си ги изкарвам, да си ги гледам и винаги се усмихвам.

    Грете, почвай ги, аз пак правих тази вечер едно. :) Супер зарибявка е, но като че ли поомръзва вече. След десетина май е време да се поспра.

    Wendy, check out this http://natknat.blogspot.com/2010/06/blog-post.html There is the link I saw the idea at first. On size are quite small (3.5 - 4 ")

    ОтговорИзтриване
  7. Beautiful cards. I enjoyed looking at all of them.

    ОтговорИзтриване
  8. Получила си страхотни картички, браво на теб :)
    А тефтерчетата са разкошни :)

    ОтговорИзтриване