02 февруари 2010

Just because...Една картичка от тази вечер, в любимата ми комбинация цветове - зелено и розово. Вчера като оцветявах картинката се замислих, че ми е време да добавя още малко цветове маркери към колекцията, но за сега ми е малко невъзможно. Което, обяснява и защо отново е чернокоска, освен че ми харесва контраста с останалите цветове, си пазя и едното светло кафяво, което е започнало да се изписва, за мое огромно съжаление.
Копици за оцветяване номера: коса - 100, C7, C5, C3, тяло - R00, R11, дрехи - YG23, YR63, RV06, RV13, 0, кошничка - Е57, Е53, ябълки - YG23, YG00. Печата е супер сладурският на The Greeting farm - Twinkel Totz - Lottie, и може да си го закупите от тук. Печатите надписи са на Basic Grey, а използваните хартии AMYbutler - K&Company. Цветенца и камъчета PRIMA, брадс Dovecraft. Както виждате успешно успях да се преборя с портативната шевна машина и всъщност съм много доволна от резултата. Между другото развалих първата основа, понеже се оказа, че върху залепено с тиксо пропуска. Но, пък така си спестявам излишното лепене за напред когато реша да шия отново. :)Това е за сега от мен. Лека и спокойна вечер ви желая и много творчески вдъхновения.

8 коментара:

 1. Факир си в това шиене! Аз така и не се научих да шия, макар да имам шевна машина... Ама може покрай картичките да се вдъхновя тъй като гледам колко са прекрасни твоите!:)

  ОтговорИзтриване
 2. Присъединявам се. Страхотни тегели... и не само. Сърцата са супер!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотни цветове, страхотна картичка! И много добре владееш машината вече ;).
  Нана, твоята забележка за повторното шиене на основата ме накара да се замисля. Твърде е възможно и моята машина по тази причина да е пропускала бодове.

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви за коментарите! :)
  Гери, аз съм шивашко дете и в шивашки техникум бях преди ехей...не ми се смята колко години вече.
  Теди, дано това да е бил проблема при теб и да може да си ползваш машината.

  ОтговорИзтриване
 5. Beautiful card love the colours ans the sweet image. luv gina xx

  Thank you for your lovely comments.

  ОтговорИзтриване
 6. Thank you, Gina, for stoping by and your comment!

  ОтговорИзтриване
 7. Много сладурска и нежна картичка.
  Много ми хареса и надписа и.

  ОтговорИзтриване