20 февруари 2010

Картичкофурийско предизвикателство

Хайде скачам на бързо при Фуриите , че пропуснах последните две седмици, дано не ми се сърдят много. :)

Отдавна си я мисля тази тема "NO DP" и дори възнамерявах да я пуска в крейзито, но Нелка ме изпревари. Хехе, никаква координация между нас. :) Както и да е. Така ми беше дори по приятно. Идеята за тази картичка беше толкова чиста в главата ми още от снощи, та дори като си легнах, се въртях доста време и се чудех дали да не стана, и да я направя на бързо. Отказах се от тези си амбиции и днес със събуждането, още не доизпила кафето запретнах ръкави.


Мисля, че се получи доста нежно и въпреки, че може би носи някакъв надпис, се отказах да сложа, не защото нямам подходящи. :)

Сега изчезвам. Зове ме дълг към крейзито. Темата отдавна е измислена от Кари, а аз съм до никъде. Срам.

8 коментара:

 1. Hiya hunny this is gorgeous i love the colour, very elegant card. luv gina xx

  ОтговорИзтриване
 2. Много красива и нежна картичка, цветята как са направени ?

  ОтговорИзтриване
 3. Наистина е много нежна :).
  И дори не чувствам, че си избягала твърде много от стила си. Просто е различна. Харесва ми :).

  ОтговорИзтриване
 4. Thank you, Gina! I know you are quite buzy with your own blogs, and realy appreciate, when you stop by to comment my cards!

  Благодаря ви, момичета! Давам си сметка, че ако трябваше да правя тази картичка в първите дни, когато започнах хобито си, би ми било кошмарно, не за друго, а защото не знаех какво да правя с малко неща. За пореден път доказах, че практика му е майката. :)
  Шмате, печата е с горещ ембосинг черна пудра. Яд ме е само, че ми се наелекризира хартията и никога не мога да изтупам добре дребните частици, дори и с четка. Та остават малко нежелани черни точки.

  ОтговорИзтриване
 5. Много нежна картичка! Печатът е разкошен.
  И аз много имах проблеми с налектризирана хартия. Трябва да си вземеш има такива специални антистатични гъбички, който премахват този ефект и всичко става перфектно!

  ОтговорИзтриване
 6. О, Ем, заинтригува ме с тези гъбички. Какво и къде да търся?

  ОтговорИзтриване
 7. Много семпла, нежна картичка! Страхотна си!

  ОтговорИзтриване