02 февруари 2010

Just because...



Една картичка от тази вечер, в любимата ми комбинация цветове - зелено и розово. Вчера като оцветявах картинката се замислих, че ми е време да добавя още малко цветове маркери към колекцията, но за сега ми е малко невъзможно. Което, обяснява и защо отново е чернокоска, освен че ми харесва контраста с останалите цветове, си пазя и едното светло кафяво, което е започнало да се изписва, за мое огромно съжаление.
Копици за оцветяване номера: коса - 100, C7, C5, C3, тяло - R00, R11, дрехи - YG23, YR63, RV06, RV13, 0, кошничка - Е57, Е53, ябълки - YG23, YG00. Печата е супер сладурският на The Greeting farm - Twinkel Totz - Lottie, и може да си го закупите от тук. Печатите надписи са на Basic Grey, а използваните хартии AMYbutler - K&Company. Цветенца и камъчета PRIMA, брадс Dovecraft. Както виждате успешно успях да се преборя с портативната шевна машина и всъщност съм много доволна от резултата. Между другото развалих първата основа, понеже се оказа, че върху залепено с тиксо пропуска. Но, пък така си спестявам излишното лепене за напред когато реша да шия отново. :)



Това е за сега от мен. Лека и спокойна вечер ви желая и много творчески вдъхновения.

8 коментара:

  1. Факир си в това шиене! Аз така и не се научих да шия, макар да имам шевна машина... Ама може покрай картичките да се вдъхновя тъй като гледам колко са прекрасни твоите!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Присъединявам се. Страхотни тегели... и не само. Сърцата са супер!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни цветове, страхотна картичка! И много добре владееш машината вече ;).
    Нана, твоята забележка за повторното шиене на основата ме накара да се замисля. Твърде е възможно и моята машина по тази причина да е пропускала бодове.

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви за коментарите! :)
    Гери, аз съм шивашко дете и в шивашки техникум бях преди ехей...не ми се смята колко години вече.
    Теди, дано това да е бил проблема при теб и да може да си ползваш машината.

    ОтговорИзтриване
  5. Beautiful card love the colours ans the sweet image. luv gina xx

    Thank you for your lovely comments.

    ОтговорИзтриване
  6. Много сладурска и нежна картичка.
    Много ми хареса и надписа и.

    ОтговорИзтриване