15 май 2012

И аз така...



Докато умувам над трудното решение да се или не се самопредизвикам, едно не показвано тефтерче. Вие на каква диета за семейно щастие сте? :)

7 коментара:

  1. Не знам защо, но си мисля, че няма да издържиш на изкушението и ще се предизвикаш:-))))

    Страхотен тефтер(както винаги). Как върви подготовката на сватбата при теб?

    ОтговорИзтриване
  2. Самопредизвикай се! Самопредизвикай се!:)
    О, сега като прочетох коментара на Lionelsa се сетих, че ви предстои толкова важно събитие това лято. Нямам търпение да видя поканите и всичко, което ще подготвиш. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Oх, ужас...:D То не е смешно, ама така е, като хвърлих бомбата в ентусиазма си сега ше дявам обяснения. За съжаление, след като се приземих на земята няколко седмици по-късно, равносметката за сега е: вече омъжена и пари за "фанси" тържество няма. Разписахме с Вал преди няколко месеца. Като гледам как върят нещата не виждам как и дали някога ще направим тържество, било в България, Италия или на която и да е друга планета. Но, пък знае ли човек от къде може да изкопае гърне с жълтици, за това продължавам да си мечтая и събирам сватбенски идеи. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ееех, какъв кеф! Тефтеееер! Изплакнах очета! Благодаря, Нана! За диети въобще не ми споменавай, такива чудесии аз не мога да пазя! Никакви!
    И сега да ти дърпам ли ушите? Подписали били, а няма кой да драсне ред-два да се похвали! Какво като не е имало парти? Ми то може би не е бил точния момент, а той ще настъпи, бъди сигурна! И ще бъде най-невероятното и красиво такова! Да не забравя да ви кажа честито и... горчиво, горчиво!
    Обичайте се, уважавайте се, вървете рамо до рамо и нещата ще се подредят, ще видиш!
    Я сега кажи какви мисли ти се въртят в главата с моето "Е"?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със затворени очи произволна страница от книга, където на която думичка, знак спре пръста. Само да не е наказателният кодекс...:)

      Изтриване
  5. Ехаааааааааа, че красота...ТЕФТЕР!!!
    Много му се зарадвах..Надникнах да прочета диетите на момичетата преди мен и..гледам..- всички се спотайват..Що така, момичета не споделяте, ааа?
    Обаче..измежду редовете на Нана..- НОВИНА..И то каква!!
    ЧЕСТИТО!!!
    Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам и много, много късмет.
    То..тържествата са прекрасно нещо, когато на човек му е до тържества, но..понякога не му е..особено в криза..Но пък..със или без тържества, човек винаги може да обича, да бъде обичан и да бъде щастлив..Пожелавам го на вашето семейство от сърце!
    Пък..да споделя една от рецептите за семейно щастие, която ми хрумва току-що, докато четях за сватбата..
    "Не оставяй подробности и дребни детайли да помрачават радостта ти.Не изоставяй мечтите си, но..ако ти се струват недостижим блян,не се отчайвай и не прави още по-трудно осъществяването им..Фокусирай се над това, което вече имаш - огледай се в очите на любимия човек, позволи му да те обича и.. му дай възможност да мечтае да сбъдне мечтите ти.. "
    Сега я формулирах.. , но вярвам,че работи :)
    Твоята новина усмихна деня ми, както и прекрасния тефтер, който стана повод да я споделиш..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нани, за малко да пропусна..Моля те, моля те!!!- самопредизвикай се..
      Аз вече съм решила да се самопредизвикам..Дори съм решила как точно..Та..ще се радвам да не съм самичка :)

      Изтриване