09 февруари 2010

Here comes the girl


Една картичка за шопинг маниаците, към които спадам и аз, и което е по-лошо, било диагноза, но...Още като казаха, че пускат нова серия печати на Whiff of Joy - City Girls, знаех че ще си поръчам веднага. Стррррррахотни са! Секси, модерни, закачливи и подходящи за всякакви поводи. И така се сдобих с 3 гърли, които за моя радост пристигнаха доста бързо, предвид че се поръчват извън УК.

По стара традиция (както всеки път като си поръчам повече от един печат на едно) първо оцветих по една картинка и чак тогава започнах да правя, това което си ми беше в главата.
За картичката използваната хартия е November afternoon - Cerry hill, перлички, копици за оцветяване, а подаръците са направени с маскинг техника от различни изрезки.

Няма да съм многословна. Оставям ви на гърлите и сити настроението!



п.с. Ели (арт мама) не ми се карай пак за снимките, моля те! :) Знам, че са рабиш, този път ползвах и пикаса за по-реални цветове, но и там съм боса. Благодарности и на Гери, че ми препоръча програмата, ако не друго поне мога да си надписвам снимките с нея и сега забелязвам, че едната не е надписана правилно. Пфу, едно нещо като хората не мога да свърша...

До много скоро от мен, лек, весел и приятен ден ви желая!

10 коментара:

  1. Нани, много е свежарска! :) А идеята за цветните торби е просто страхотна! :)
    Само този светъл белег върху косата й малко ме притеснява, на другите кукли косичките повече ми харесват.. мхм:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ох, Гери, и на мен не ми харесва, но го цапнах и после видях, че не е добра идея, та с това русо не можах да замаскирам. В интерес на истината на живо стана най-добре оцветената коса, а петното не е толквоа явно. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна е Нана! Аз отдавна им се точа на тези гърли, но да видим кога ще ги подхвана :)

    ОтговорИзтриване
  4. Гърлите са супер.
    А картичката е просто прекрасна.

    ОтговорИзтриване
  5. Мацките са страхотни! И трите! Много добре си я разкрасила с блестящо последната. И на картичката стои страхотно. Прекрасен акцент заедно с перлита.
    Все се каня да ти кажа колко ми харесват тези бели щрихи, които добавяш напоследък. И ако не беше Гери, сигурно нямаше да ми направи впечатление на косата, че е малко различно :). И така е чудесна.

    ОтговорИзтриване
  6. Цветовата комбинация е просто перфектна! Картинките са много сладусрски, аз още снощи ти казах, много са фешън ;-)
    Да вземеш да направиш един твой си туториал за маскинг като на торбите! Много те бива, ей! :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Нат, много ми харесват. Аз не си падам много шопинг маниячка, малко странно за жена, но си е така, но пък девойките са си готини, спор няма.

    ОтговорИзтриване
  8. След всички думи казани преди мен, ми остава единствено да затая дъх и безмълвно да се наслаждавам на всички гърли. Но тази с брокатената рокля ми е фаворитка!(щото съм по лъскавичкото)

    ОтговорИзтриване
  9. Мммммм,прекрасни са!Чернокоската веднага ми стана любимка.

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря много за всички коментари!

    ОтговорИзтриване