03 февруари 2010

Второ предизвикателство - картичкофурииАааааа, измъчи ме ей! С радост бих правила светло синьо и розово, или червено и тъмно синьо, обаче това комбо ми взе акъла. В крайна сметка мисля, че се справих геройски и въпреки фотосеанса, качествена снимка не успях да направя. Ако утре слънцето ни огрее, може да пробвам една на дневна светлина и да подменя тези.

Та, започнахте ли и вие да се потите над второто предизвикателство на фуриите? Аз се отървах да му мислят тези които сега започват. Мр Грийн се хили тук хихи...Ако с това ще ви помогна по някакъв начин, то ето и списъка на нещата които съм използвала. Скеча го забърсах от нета някъде, въпреки че претърпя сериозни измемения, в моя полза и далеч по-елементарен. Мисля, че цветовете ме спънаха достатъчно, та да се затормозявам излишно. :) Копици за оцветяване...преставете си един дълъг и скучен ред с цифри, вероятно който никой не поглежда..., но ако все пак държите да знаете, ще ги напиша като отговор - помня ги! Хартия на сърчица KAISERcraft, розова AMYbutler K&Company. Печат Sugar Nellie - Manga kids, печат надпис - Whimsy postmark sentiments collection. Готови налепени кристалчета, ибейски розички и рибончета. И воала.

Това за сега тази вечер. Мисля, че ми е време да прегърна възглавницата. :)

7 коментара:

 1. Страхотна картичка! Няма да се спирам на детайлите- много са изпипани.

  ОтговорИзтриване
 2. Нана, великолепна картичка! Това, което ме остави без дъх при първия поглед още е картинката, по-точно оцветяването! Придала си й такъв блестящ 3D ефект - нямам думи просто. И съм сигурна, че не е само от Копиците - вече стана цар на оцветяването!Браво, браво, браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Нана, чудесна картичка, поздравления!
  Надявам се и аз да мога да се похваля някога с толкова хубава картичка, тъй като все още навлизам в това завладяващо изкуство.
  Най-много ме очудва това, че разполагаш с доста материали, които често казано ми е трудно да си набавя или просто не съм търсила там където трябва.
  Много бих се радвала ако ми дадеш някои напътствия, ако имаш време и желание.

  Желая ти всичко най-хубаво!

  Поздрави, Ирена

  http://fiferutka.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви много, момичета! Елексир за душата ми са думите ви. :)

  Иренка, с най-голямо удоволствие бих помогнала с каквото мога. Къде искаш да ти початим на мен ми е удобно или в скайп или в бг-мама. Един бърз съвет от мен е, ако тепърва започваш да купуваш материали, не купувай само защото е намалено или евтино. По-добре похарчи малко повече пари, но за по-малко неща, отколкото да се окажеш затрупана с куп безполезни хартии и джиджавки. Като разглеждаш блогове обикновено пишат какви са използваните материали, ако нещо ти хареса (хартия или емемент) гугълни го. Така ще добиеш и по-ясна престава къде, какво да си купиш и какви са цените долу горе на това което ти допада.

  ОтговорИзтриване
 5. Работа на много високо ниво - нямам какво друго да кажа! И моля недей да скромничиш :) Идеално си се справила с предизвикателството!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Ау, Ронката как ми се скара. :) Виновна, но измъчих се, няма да си крия. Мисля, че ми отне около 3 часа въртене, сукане, мислене, ровене по кутиите, без оцветяването.

  ОтговорИзтриване
 7. Nana, " I SEE you, sister!" , както биха казали в Аватара! Ей, взе ми се акъла и на мене с тая комбинация, честно! И на ми отнеха по толкова! Много се затрудних, обаче ми беше супер полезно! Много ми харесва твоята картичка!!!

  ОтговорИзтриване