22 юли 2012

DIY Prima Pebbles



Сигурно всички сте виждали и вероятно притежавате от толкова сладките Prima Pebbles. И макар, че не ги определям като сравнително скъпа покупка (мисля, че са от порядъка на 2 - 3 паунда за комплект от 8), е по-добре ако може да си ги напрвим сами в къщи в предпочитани дизайни. И, да, далеч по-евтино ще ни излезе. :)




За целта ви трябват glossy accent (или друго подобно гланциращо лепило), стъклени топчета за декорация и хартията която искате да ползвате. Такива топчета, които трябва да са плоски от едната страна), предполагам могат да се намерят почти на всякъде. В магазини за дома, всичко за лев и т.н. Моите ги взех около 50 за 1 паунд.

Режете, лепите и воала. Стават изключително сладки, като малки бонбонки. :) Използвайте за бижута, картички, магнити, кутийки и каквото се сетите.



Утре, ако ми остане време ще снимам и какво приложение намерих на моето камъче. Сега обаче стана късно и се смрачи достаъчно за снимки.

15 коментара:

  1. Много сладки малки нещица, Нана! Ще очаквам да видя какво си измайсторила с тях, тъй като не съм попадала досега на тяхно приложение (май, май). :)

    ОтговорИзтриване
  2. Еха! Ехааа...
    Ще ходя на пазар, видяло се е! Използвам стъклени топчета за декорация, ама не са прозрачни... а изведнъж ми затрябваха точно прозрачни :) Целувки!

    ОтговорИзтриване
  3. Нана,страхотни са! Толкова са нежни!!
    Аз съм търсила в бг такива прозрачни полусферични топчета ,но за сега нямам резултат.Ако някой намери - моля да сподели;-)

    ОтговорИзтриване
  4. Да, и аз не съм виждала тук. Много са сладки, Нана!

    ОтговорИзтриване
  5. Момичета аз съм купувала от магазин за 1 лев преди 1-2 години, купих си черни и бели а имаше и прозрачни... скоро не съм се заглеждала. Освен това, често ги слагат и в някакви комплекти за декорация от рода на свещник, чаени свещички и точно такива топчета.

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря, момичета!

    Тя Течето ме изпревари и отговори, но и аз това щях да кажа. Всичко за лев, домашни потреби, дори магазини за цветя сигурно ги имат.

    ОтговорИзтриване
  7. Много са красиви, Нана! Много идейни, прекрасен акцент!

    ОтговорИзтриване
  8. Очите ми изтекоха! Страхотни са! Но не съм намирала досега по магазините в нашия град за жалост!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  9. Аз съм купувала стъклени, но доста големички и по-мътни като шлайфани..Такива прозрачни не съм виждала до сега. Обаче, Нана им е намерила супер приложение - много, много красив акцент!

    ОтговорИзтриване
  10. Нана,прекрасен акцент!Благодаря ,за идеята!:)))

    ОтговорИзтриване
  11. Страхотна идея! Като бижу са станали. Очаквам с нетърпение да видя приложението им.

    ОтговорИзтриване
  12. Идеята е чудесна и стават много красиви! А такива стъклени полусферични камъчета съм виждала в градинската секция на строителните хипермаркети, при свещите и свещниците :) Но понякога са оцветени...

    ОтговорИзтриване
  13. Непременно ще пробвам. Благодаря за урока, Нана! :)

    ОтговорИзтриване
  14. Пробвах ги, много ефектно става! Благодаря за идеята.

    ОтговорИзтриване
  15. Me encanta lo que haces es precioso ¡¡¡¡ ( beautifull)

    ОтговорИзтриване