14 декември 2011

Една забавена публикация и няколко рецептурника





Забавена, защото трябваше много по-отдавна да я напиша/м в комплект с Мария (леле, как си измивам ръцете :), но така и не остава време. А, сега покрай празниците всеки се е забързал и на никого не му е ясно, кога точно прилична публикация ще бъде сътворена.

Някои вече разбраха, че мои рецептурници могат да бъдат закупени от магазина на Мария Gastronome, който се намира в София на адрес ул."Неофит Рилски" 63 малките пет кюшета до площад "Славейков". Първите 10 бройки отдавна са при нея. Някои дори продадени вече ( ихууу ), а аз имам само няколко не добри снимки да покажа, дори не на всички изпратени. :С Обещавам следващата партида да бъде идеално документирана, описана и бъдете своевременно уведомени, кога ще бъдат налични в магазина. :)






Надявам се да намерите време и минете през магазина, аз мога само да съжалявам че ми е тооооооолкова далеч. Абсолютно съм убедена, че обстановката е страхотна и има един куп вкусотии от които с най-голямо желание бих опитала. ♥ ♥ ♥




6 коментара:

  1. Поздравления!
    УРА! С най-голямо удоволствие ще си закупя (поне) един рецептурник - за подарък! Да се счита за поръчка!
    О! Виждам и една морска нимфа! Бравос, бравос! - както е казал един наш ...сънародник...
    Късмет, Нана!

    ОтговорИзтриване
  2. Ееее, Нана! Страхотни са! Хайде да видим сега пък аз кога ще намеря време да отида до магазинчето, че напоследък хич не ми се получава ходенето където и да било!

    ОтговорИзтриване
  3. С такъв рецептурник на човек ще му се прииска да се научи да готви!
    Нана,страхотни са!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни са, чудесно е че ги има и в магазинче. А с такива рецептурници и най-върлите противници на кухнята едва ли ще останат безразлични!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни си ги направила ,Наташке :) !
    И аз се радвам ,че съм горда собственничка :)на такъв рецептурник ...и като си помисля само как ми свидеше да пиша рецепти вътре :)))! Сега го държа на видно място в кухнята и всеки поглед към него ме радва:) !

    ОтговорИзтриване