16 август 2010

PIO DT card - "Get in shape"

Свърши почивката, не че от нещо съм се преуморила, но този път имахме няколко прекрасно прекарани дни на мейнланд с детето. Бяхме на чудесни места, качих се на влакче на ужасите, скоростно, не съм сигурна как точно се нарича (мисля, че получих около 7 микро инфаркта докато свърши), направих си първата тауировка и завърших с 4 часов шопинг спри.Единият ден ходихме до страхотен увеселителен парк в гората Landmark и се размазахме от кеф.

За разлика от всички други подобни места на които съм била, там почти всички атракции бяха подходящи за цялото семейство.

Първо мислех да се пусна на пързалката.

Качих се до върха, почаках на опашката около 2 минути и 14 секунди, погледнах на долу и се отказах. Пфу, казвам ви, от снимките не си личи, но това нещо беше супер високо, а аз по някаква незнайна причина от известно време, развих страх от височини. Остарявам - това ще да е. Годините обаче не ми попречиха да се цвъкна до малкия (който след като се пусна по пързалката каза "WOW" и в този момент съжалих, че съм се отказала), и двамата здраво завързани се повозихме на влакчето. Няма такъв адреналин - честно! Беше преживяване еди път! Габриел като слезе беше колкото уплашен, толкова и превъзбуден и доволен от "кръгчето". Аз нали не обичам всичко да ми е идеално, та бях забравила да погледна фотоапарата и батерията падна точно тогава. Имам една снимка на телефона, препратена от баба му, точно когато спираме и физиономията ми е...нека кажем просто, че не изглеждам здравословно. :D Пускам снимка от почти същото влакче в Абърдийн за идеята. :)

Повече снимки ще кача тези дни по нова година във Фейсбука, та очаквайте линк в някоя друга публикация! Отидохме отново и до увеселитеният парк в Абърдийн, който беше затворен миналият път, ако си спомняте, но сега всички атракции бяха отворени. Аз предпочетох да прекарам 2 часа в Хобикрафт магазина, докато мъника, се пъска по водни пързалки, влакчета (отново!) и какво ли още не с баща си.

После взех, че си направих татуировка.

"Проект" замислян от години най-накрая стана реалност. Много и се кефя, сигурно е излишно да казвам. В интерес на истината, вече обмислям втората. :)

В деня в който трябваше да се прибираме към къщи, реших че е време за малко по сериозен шопинг, та тръгнахме рано сутрин с Габи, за да имаме поне 4 часа в Inverness. Няколко рокли по-късно, благополучно се качихме на лодката и отплавахме обратно за острова.

Дам, с прибирането в къщи разбира се, трябваше да се организирам с поетите си ангажименти към блогове и предизвикателства. И днес е ред на PIO, а темата "Get in shape", или простичко казано да се използват поне 3 различни форми на проекта ви. Аз имам кръг, триъгълници и правоъгълници. :) Тараторчо започва училище след 3 дена, та реших най-накрая да направя картичка за новата му учителка. Той си има една триколка, шесто поколени, и й "скъсва" педалите от каране в градината, и не само. :)

Като го гледам този печат, все едно виждам моето дете. :D За разнообразие реших да оцветя с мастила.

Тази публикация стана доста дълга, дано не съм ви отегчила, ето и лист с другите предизвикателства в които ще участвам.


Here is the list of the challenges I'm going to enter with my card!

The Sweet Stop - sketchFab'n'Funky - Favorite colors (green, blue)
Alota rubber stamps - Distress
PaperPlay - Bon Voyage
Papertake weekly - Something old, new, borrowed & blue

Благодаря, че се отбихте, лека и приятна нова седмица пълна с много емоции ви желая!

19 коментара:

  1. Ох, Нана,така ти завидях:)) за страхотните дни които си имала!Още много такива ти пожелавам!Да е жив и здрав малкия сладур и много да ви радва!
    Татоса е супер,аз още не мога да се реша,но казвата че води до прстрастяване ...За картичката,какво да кажа,ти си знаеш -Чудесна

    ОтговорИзтриване
  2. Категорично заявявам, че води до пристрастяване! :) Супер е татуса, да не забравиш да покажеш и следващия.
    Явно си изкарала чудесни дни и се вижда ясно, кой е прототипа на велосипедиста на картичката.

    ОтговорИзтриване
  3. aaahhhh Nana, izglezhda si imala strahotna sedmitca. Bravo.
    Tvoja Taratorcho , naistina e sashtijat kato from Mo image.
    Mnogo mi haresva kartichkata.

    ОтговорИзтриване
  4. Нана картичката е страхотна,а публикацията е толкова увлекателна,че я изчетох без да се усетя:))))Прекарали сте си страхотно и мога да кажа само,че се радвам,че имате време за подобни преживявания:))Още много такива и другият път да провериш батериите на фотоапарата,че ми се гледат повечко снимки:)))))

    ОтговорИзтриване
  5. So sorry I can't read your post. Looks like you had a fun day!

    Your card is awesome! Love the colors.

    ОтговорИзтриване
  6. Ма верно много прилича на твоето дете:))))
    За татуто скрито ти завиждам:( Така и не се осмелих да си направя, макар че не е късно. Лошото е че голямата ми дъщеря е вече прекалено голяма и ако си направя аз, непремено ще поиска и тя:)

    ОтговорИзтриване
  7. За татуировката не ти завиждам - нямам такива мераци, но пък за готината почивка със семейството и за прекрасната картичка определено ти завиждам!

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотен адреналин са тези атракциони! Браво!
    Тараторчо е много сладък, същия е като на картичката :). Заслужава си да си татуираш името му!

    ОтговорИзтриване
  9. I'm really speechless!! I love this card so much. I got tears in my eyes when I saw the picture above with your son riding his trike....holding that balloon!!! So SWEET, they grow up so fast, it just breaks your heart. ( I think our boys are about the same age, 3?) Your coloring and the layout of the card are just gorgeous!!

    Loved the vacation photos, your post made me laugh. So glad you shared pictures, and I LOVE that tattoo!! You are one brave girl!! :)

    Big Hugs!!
    Wendy

    ОтговорИзтриване
  10. Картичката много ми хареса! Както впрочем и тази с джуджанчото :D. И малчугана верно много прилича на твоя :). Прекрасна е!
    Чудесно звучиш след почивката :). Усмихнато ми стана като те четох :).

    ОтговорИзтриване
  11. Such an adorable image and card! Thanks for playing at The Sweet Stop!

    ОтговорИзтриване
  12. Чудесна картичка. Наистина си е като твоя младеж тоя с колелото.
    Поздравявам ви за куража за влакчето.

    ОтговорИзтриване
  13. Gorgeous card! great image and lovely colours. Thanks for joining us at Fab and Funky this week x

    ОтговорИзтриване
  14. Малееее колко си приличат наистина,сладурче,как само му викаш Тараторчо!!!Хи хииххиих и,на добър път в училище,целувки!Получи и си картичката?

    ОтговорИзтриване
  15. Good brief and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

    ОтговорИзтриване
  16. What a pretty and quirky card, and the Dr. Suess sentiment is perfect!

    ОтговорИзтриване
  17. Нана, много вълнуваща и интересна публикация. Това се казва размазваща почивка, а с картичката ме смая....от снимката на сина ти каква прекрасна картичка е станала- да и завиди човек на учителката на твоя сладур.
    ааа и да не пропусна - много оригинален татус и чудесно изпълнен, аз до два стигнах:-)начесах си крастата и като черешка на тортата пиърсинг

    ОтговорИзтриване
  18. Благородно ти завиждам за почивката! Личи си страхотното настроение, което ви е съпътствало!
    А картичката ти е прелестна, нямам думи!

    ОтговорИзтриване
  19. Нана, радвам се че сте си изкарали толкова добре.
    Поздравление за куража да си направиш тату (много е хубава)!
    Картичката ти е супер сладка и готинка.

    ОтговорИзтриване