13 март 2010

U monster

Как сте тази вечер? Творите или се приготвяте за съботен купон? :)
Както бях казала вече, вчера цяла вечер Габи имаше гостенче, а мен така ме сърбяха ръцете да седна и направя нещо, че една изпратих мъниците по направление и захванах хартиите. Започнах първо с картичка за новото предизвикателство на Теди за Картичкофуриите, което е мини картика с размер 7.5 на 7.5 см. Дох, сложиш едно цветенце и тя се напълнила. Хихи. Сладури стават, но определено не е моят размер, въпреки че и големи не обичам да правя. Златна среда са ми а6 формат или 13 х 13 см.


След една бърза миниатюра, реших че не мога просто така да си легна. И така се появи тази монстър любов. И понеже ме чакат още от тези ракошотии на Октобър Афтернун, няма да изпадам в много и големи подробности. Спирам за сега и отивам да се отдам на любимото хоби. :) А, ето и мини картичката с размер 3 на 3 инча. Такъв дребосък, та чак нямаше собствена сила да стои сама затворена и трябваше да придържам с пръст за снимката. :)




Каквото и да правите в тази съботна вечер, пожелавам ви да изкарате приятно вска една минута!

materials:
October Afternoon paper, die cuts
prima pearls black
charms, button own stash
letter stickers MME

10 коментара:

  1. Леле, Нана, не мога да спра да се хиля :)
    С тази чудовищна картичка направо си надминала себе си :) Мнооого ме радва да знаеш! :)Точно на такива се кефя - хем са само наредени неща, хем нареждането им хич не е лесна работа.. Трябва и акъл дет се вика:)

    ОтговорИзтриване
  2. страхотни са и двете,многоо много ми харесаха

    ОтговорИзтриване
  3. Нана,много сладка плашеща картичка! Как ти хрумна изобщо и как успя да я направиш толкова весела?! Миньончето също е сладурско, но май наистина в мини картичките не ти е силата ;) Нямам търпение да видя какво още направи с тези прелестни хартии...

    ОтговорИзтриване
  4. Много готина чудовищна картичка. Наистина много пъстра и весела.
    На мен ми харесва и малката ти куртичка. Много е сладка.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви, момичета! И на мен ми хареса доста как стана и самата идея, Ели, просто дойде от само себе си. :) Сега като го гледам не мога да си представя да е по друг начин.

    ОтговорИзтриване
  6. Не знам как си ги събрала на едно място всички тезиджвъчки, но резултатът е страхотен! На мен обаче ми е много сладка миниатюрката и си мисля, че ако има малко повече фон отстрани, ще се откроява по- добре.

    ОтговорИзтриване
  7. Теди, специално за теб композиция и фон. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Уникални са:-) Много ми харесаха всички!

    ОтговорИзтриване
  9. Много ми хареса идеята за : двете страни на ябълката - аз и ти. Ще пробвам да направя нещо подобно. А страшната картичка направо е... страшна и страхотна!

    ОтговорИзтриване
  10. Мале, Роси, бях ти обещала нещо и съвсем го забравих. Ужас, ако е още в сила давай да се разбираме на мейла! Благодаря ти, че се отби!

    Кречи, благодаря ти, мила! Чакам с нетърпение да видя твоята интерпретация. :)

    ОтговорИзтриване