14 март 2010

Baby cardЧудесен скеч от Friday scetchers тази седмица, на който просто не устоях да опитам. Обичам когато имам ясна представа, какво ще направя и какви елементи ще използвам. Този случай е такъв. И няма какво да се лъжем, всичко става толкова лесно, когато имаш необходимите материали за идеята си. В случая разкошните хартии October afternoon - "Farm fresh", на същата марка die cuts "Ducks in a row" и супер свежите Prima flowers "Umbrella".

За момче или момиче е подходяща тази картичка, оставям на вас да прецените. За моите разбирания, се връзва идеално и за двете, та не мога категорично да кажа.


Аз отивам да се потя над темата за новото крейзи предизвикателство утре, а на вас пожелавам спокоен, усмихнат и отдаден на любимото хоби или хора, неделен ден!


challenges:
Cute card thursday - Celebration!
Friday Sketchers - sketch
Secret crafter saturday - anything goes
Paper cutz - anything goes
Crafty calendar - Flower power
Cup cake craft - Flower power

10 коментара:

 1. Ами надписът е в синьо, което предполага, че е за момеченце, но пък цветенцата са точно като за малко момиченце. Принципно аз избягвам да влизам в утъпкания коловоз, защото това, че е синьо не значи че веднага трябва да му се сложи етикет "за момченце". Според мен картичката е бебешка, точка. Без да се уточнява пола на бебето. Аз в най-скоро време замислям един проект - бебешка картичка за момиченце в синьо. Само чакам да пристигнат новите печати.
  А иначе се е получила много сладка и много свежа картичка. Много ми харесват цветята, наистина чудесна комбинация!

  ОтговорИзтриване
 2. Честно казано никак не си представям аз от този скеч да сътворя такава красива картичка, но при теб е сработил отлично :). Много е готина и определено е унисекс. И аз не се придържам към цветовите условности.

  ОтговорИзтриване
 3. Наистина чудесен скеч, прекрасни хартии и елементи, а и ти си ги съчетала по страхотен начин! А за цветята нямам думи - искам и аз такива! За момче или за момиче, няма значение - картичката мнооого ми харесва! Само една забележчица - иглата си я представям бодната в хартията. Упс, това май изобщо не е истинска игла?!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви, момичета! И аз гледам да не робувам на предразсъдъци, особено когато става въпрос за деца. :)
  Ели, брад е. :) Бях сложила първо малка игла, но не ми хареса и за това го подмених.

  ОтговорИзтриване
 5. Много слънчева картичка- подходяща за всякакво мъниче-било то момче или момиче, толкова е светла, весела, пролетна-точно повод да поздравим добре дошъл новия живот!

  ОтговорИзтриване
 6. Gorgeous

  Thanks for joining us on SCSC :)

  Hugs Jane x

  ОтговорИзтриване
 7. Aww, super card. Love the papers and flower. Great layout

  Thanks for joining us this week at the Secret Crafter and good luck in the draw.

  Mel X

  ОтговорИзтриване
 8. Чудна е, Нана! Това, което казваш за материалите е вярно, но все пак без талант те нямат значение. Твоят, разбира се , е безспорен, затова и умееш да правиш невероятни картички и само с два картона и един печат :)
  Впрочем, честито да ти е магазинчето. Желая ти много успехи!

  ОтговорИзтриване
 9. fabulous card! thanks for joining in the fun with us at CCT this week.
  hugs, annie x

  ОтговорИзтриване
 10. Билбе, Нети, много ви благодаря!

  Thank you very much, ladys, for your nice comments!

  ОтговорИзтриване