19 януари 2010




Първата картичка, започнах за едно дететнце от групата на Габи, на което сме канени на рожден ден. В процеса на работа обаче и след дълго чудене къде точно да сложа надпис ЧРД, реших че може би не е много подходяща картинка за 5 годишно момиченце. За това, предполагам ще отиде към Търново, а за рожденният ден ще мисля нещо друго.


За първи път пробвах да оцветя косата черна и много ме измъчи, а колко просто изглежда. Има 3 различни цвята въпреки, че на снимката не се забелязва много. Оцветено с Копик Чао номера: R00, R11, R22, R27, V000, B60, G00, G07, G14, 100, C7, C5. Рамката е декорирана с течни перли, използваните хартии са на ММЕ "Bloom & grow", а цветенцата Прима. Печата е на The Greeting farm - Princess Ava.


И разбира се още едно календарче готово от преди няколко дена, но не ми се пускаше публикация само за него. Буквите си ги изрязах от шаблони и през цялото време си повтарях: Кътълбъг, Кътълбъг...:) Да, нужни са такива машинки, но не им е дошло още времето при мен. Печата е на Sugar Nellie - Gorjuss girl, оцветен с номера: R00, R11, E57, E53, E31, B00, B12. Хартията единичен лист на Magenta.

Това за сега от мен. Лек, приятен и успешен творчески ден ви желая!

8 коментара:

  1. Прекрасна картичка! С толкова много елементи и всичките - на мястото си! А с тези течни перли ме разби - хайде сега започвай да пишеш нова инфо публикация ;) Календарчето, разбира се, също е много сладурско, обаче буквите малко ми се сливат с фона.

    ОтговорИзтриване
  2. Нана, това е поредната ти картичка, в която се влюбвам от пръв поглед! Мен страстта са ми наситените цветове и просто нямам думи! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ели, ще пусна снимка как изглежда във форума. Като мастило е но по-гъсто, седефено и се втвърдява. Ех, ама какво обяснение дръпнах. :) Неудобството е, че се чака да съхне, поне половин час, но пък е много удобно за малки точки, линийки и други такива за ефект. Колкото до буквите, са на монтажна лента, та на живо е съвсем различен ефекта.
    Блещуче, и аз много обичам наситени цветове, дори ме е яд на снимките, че не показват съвсем хубаво, ама с това хоби нямам пари за хубав фотоапарат. :х

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, и аз съм влюбена! Картичката е невероятна, а печатът много, много ми хареса. Искам и аз да мога така.
    Картичката много ще зарадва някого, сигурна съм :).

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна картичка, много сладка и мила. И аз се зачудих какви са тези течни перли :)
    Календарчето също е много мило и нежно.

    ОтговорИзтриване
  6. Каква неочаквана цветова комбинация! Страхотно изглежда, никога не бих предположила, че комбинация червено и зелено ще ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  7. :)Ани, разбирам те. И на мен не ми мина през ума докато ме смених доста хартии. А за картинката не бях сигурна дали ще е добре, но направих една пробна първо на бързо и ми хареса.

    ОтговорИзтриване