26 януари 2010

Малък Венко на бял свят

Ще започна с една картичка, която е за най-малкият член на групата в бг-мама. Ит'с а бой! Малкият герой Венко на мама Катя (siar145) се е родил на 19.01.2010. Да е жив и здрав, късмета да не го напуска през целият му житейски път, да има едно прекрасно, щастливо и безгрижно детство и да порастне голям и отговорен човек! Това са пожеланията които искам да му отправя с тази картичка. На мама Катя пожелавам бързо възстановяване и много, безценни моменти прекарани с малкото човече и останалата част на семейството!



Картичката ще представя и в нашият нов блог за предизвикателства ето тук, а вие не чакайте повече покани, хващайте ножиците и хартиите, панделките и копчетата и покажете креативност! Използваната хартия е купена на лист и по всичко изглежда, че съм изрязала часта където е пишело производителя иначе с удоволствие бих споделила. :) Името е изписано със стикери, а сладурски брадсове като слона и хипопотама може да си закупите от тук.



Второто календарче се получи след като гледах уроци в тубето как да се оцветява черна коса и бяла рокля, а след това, с разкошните хартии на KAISER, всичко си придоби завършен вид. Малките червени сърчица са всъщност печат с горещ ембосинг и после изрязани. И не, Теди, чорапите са сиви, не мръсни, виж за роклята вече няма да споря! :D

Това е за сега! Лек, приятен и усмихнат ден на всички и не забравяйте да дадете своя принос в блога с предизвикателства, за да може най-накрая и той да потръгне!

7 коментара:

  1. Супер сладурско календарче и, разбира се, перфектно оцветена картинка! А за картичката за малкия Венко нямам думи - чудна е! Толкова свежи цветове! Хартията, брадсовете, копчетата, панделката - всичко в нея много ми харесва! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нана, чудесни са! За картичката какво да кажа- пълна с живот, много сладки елементи.
    А в картинката на календарчето сега се загледах отново. Права си, чорапите не са мръсни :D. Но вчера изобщо не обърнах внимание на всички детайли, косата като че привлече цялото ми внимание и сега все повече ме впечатляват. Чорапите :). С тази светла линия по средата си създала истинска дълбочина на картинката, поздравления. Много, много добре ти се получава оцветяването.

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, много са красиви, впечатлена съм!

    ОтговорИзтриване
  4. Nana: Благодаря за чудесните пожелания и за картичката която си сътворила специално за него....направо съм очарована !!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Кате, удоволствието беше изцяло мое!

    ОтговорИзтриване
  6. Картичката ти е страхотна и мн е фаворита сред участниците в предизвикателстшото до момента(включително и аз). Дано не ми се сърдят останалите.

    ОтговорИзтриване