07 януари 2010

Св Валентин

Започнахте ли вече картичките за любими и не толкова любими същества, мъже, домашни животни, деца и т.н., може и в друга последователност? :) Аз откривам сезона с този комплект картичка и ключодъжател или висулка за чанта, или поредната прахосъбирачка.


Мисля да направя няколко такива комплекта, които момичетата от "Работилница за надежди" - Велико Търново, да продадат на мини базар, а средствата за децата в дома в село Страхилово.


Използваните хартии са на K&Company и ММЕ "Bloom & grow". Печати на рози и надпис, от кварталното магазинче с марка не известна. Перлички, розички и много мастило distress "Dark mahagony". Трябваше да декорирам и отзад, което пък стана и по-добре, понеже скъпоценият ми личен печат се размаза докато снимах. :)


Това е за сега от мен! Благодаря че се отбихте и започвайте да вадите хартиите на червени сърчица и да се подготвяте за този толкова хубав празник на влюбените. И не забравяйте, че дори и да нямате любим, винаги може да празнувате Трифон зарезан....хм, чудя се кое да предпочета сега. Любовта ми към хубавото вино е също толкова силна колкото и към милото, да не казвам дори повече на моменти. :)

3 коментара:

  1. Много ми харесва картичката, Nana! А идеята за комплектчетата е прекрасна! Сигурна съм, че ще има успех.

    ОтговорИзтриване
  2. Нана, скокна бързичко месец и половина напред :). Мен още ме държи зимната вълна.
    Картичката е страхотна! Така ги съчетаваш нещата, че всичко си е на място. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Нети,Теди, благодаря ви от сърце!

    Теди, скокнах, че нали знаеш колко съм бърза като костенурка в изработката, а той празника наближава. Още повече, че ще трябва и пощите да включа в сметките. Аз дори днес започнах с идея за Великден, но навреме прочетох във форума, че ще има и по-раннен базар за 14-ти.

    ОтговорИзтриване