05 януари 2010

Честита Нова 2010 Година!

Да ни е спорна и радостна, с много сбъднати мечти и желания! Макар и малко със закъснение Ви пожелавам, всичко най-хубаво, много любов да цари в къщите ви, много детски смях да оглася дните ви и най-вече да сте здрави, за да се радвате на всичко по горно.

Понеже не направих коледни картички на никого (тук много ме е срам), та реших поне една за градината на детето да спретна с пожелание за спорна нова година. И тъй като той от утре започва на ново след празниците, дори не съм и закъсняла. :) Първоначалната идея беше много ясна в съзнанието ми, но за пореден път практиката си каза тежката дума и отделих, за иначе сравнително скромна картичка, прилично дълго време.


Този път за съжаление, не мога да кажа какви са използваните хартии, понеже са купувани на листи от кварталното магазинче. Както и всички подробности и елементи. Единственото което мога да кажа със сигурност е бордер пънча, който ми е N1 любим бтв, "Швейцарско сирене" на EK Success. Трудно се снима сребърно и е далеч по-елегантна на живо, но надявам се да ви хареса, живи, здрави и да ни е честита новата 2010 година!

Приятна вечер и още по-приятни часове в правене на любимите за вас неща, дори и да не са картички! ;)

5 коментара:

  1. Супер елегантна картичка. Браво Нана.
    Липсваха ми картичките ти, а също и ентусиазма и положителното ти присъствие.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря много, Деси! Радвам се, че ти харесва!

    ОтговорИзтриване
  3. Нана, чудесна картичка! Много празнична и много свежа!
    Желая ти прекрасна, пълна с благини година, здраве и любов!

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, много ми допада тази хартия със "змийското" както и каза някой, ама не се сещам сега кой писа в темата. Много добра комбинация си направила, а елхичката рисувана ли е?

    Честита нова година и на теб, желая ти много здраве, лщбов и просперитет през 2010. Е, и малко късмет не е излишен ;-)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви, Теди и Ани!

    Ани, елхичката е от пакетче топери на едно от списанията които си купувам за aka GET YOUR FAB FREE GIFTS :)Мисля, че дори за първи път използвам нещо от подобен род джвъчки които съм насъбрала. Да си призная дори, ги отделям в повечето случай за детето да си твори, но тази елхичка ми допадна много.

    ОтговорИзтриване