12 март 2011

Signs of spring


Иска ми се да кажа, че ми е пролетно и наистина виждам знаци за приближането на пролетта, но това няма да бъде съвсем вярно. Вчера осъмнахме със сняг и доста ниски температури, нещо наистина много не характерно за мястото на което живея, и се очаква да стане дори по-студено в следващите няколко дни.

Освен това вчера цял ден гледах новини на живо от Япония и въпреки, че блога ми няма за цел да ви товари излишно с глобални проблеми, природни катаклизми, и т.н., не мога да го подмина просто така. Моля се най-искренно за всички тези хора!
Картичката ми беше за предизвикателство по скеч, но докато се наканя да я публикувам и то е свършило. :)

Лек и прятен ден ви желая!

6 коментара:

 1. Ех Нана дано скоро при вас времето се оправи.Тук вече се усеща пролетта и дано няма изненади и при нас,че ще е много кофти.Картичката е много интересна и различна и много ми харесва:))))Хартиите са божествени:))))
  Изпращам малко слънце от тук да ви прогони облаците и снега:)))
  Хубав ден от мен:))))

  ОтговорИзтриване
 2. Отново прелестна картичка в свежи цветове!Пролетта лъха от нея :)

  ОтговорИзтриване
 3. Картичката просто крещи: "Пролееееет"! И те зарежда с настроение! Нека бъде пролетно в душите ви :))

  ОтговорИзтриване
 4. Невероятна е картичката,много свежа!Пролетта ще дойде и при вас не се притеснявай,вчера даваха по новините, че ще вали сняг на север наистина необичайно!При нас цъфтят дървета и храсти!А за Япония да се помолим броят на жертвите да не расте повече!

  ОтговорИзтриване
 5. Много свежа и интересна картичка, Нана! Изпращам ти малко от нашето пролетно слънчице. :)

  ОтговорИзтриване