05 април 2010

New week at Crazy challenge - "Angels & Fairies"

Напразнувахте ли се вече? Изпочупихте ли яйцата и сега се чудите кой ще ги хапне? А, козунаци месихте ли? Днес съм любопитната Мара. Хихи.
Време е вече и малко работа да свършим, разбирайте да се отдадем на хобито, и със сериозен тон да заявим на деца и мъже: "Никой да не ме закача, имам работа!".
Ако сте извадили вече хартиите и гледате тъпо в една точка, с не ясна идея в главата, то може и да ви помогнем с новата тема на Crazy challenge, където Кари иска да и покажем Fairies and Angels (феи и ангели). Знам, че не всеки разполага с феерични печати или картинки, за това, само днес free ot charge, ще ви подшушна една идейка. :) Харесайте си човече за проекта, орежете крилата на една пеперуда и воала. Имате си ангелче или малка феичка.



Хайде стига от мен за сега. Моята картичка е благодарение на една сладуранка (сигурно ще се познае, ако чете) и невероятното предложение което ми направи. Аз, за да не съм капо ще кажа, Дани , очаквай "Имерията отвръща на удара Нана стайл"! :)

Още ли сте тук? Я, марш при хартиите!

10 коментара:

  1. Нежна, изящна, елегантна и изпипана е твоята картичка! Харесва ми много, както всичките ти творения!

    ОтговорИзтриване
  2. а аз със сигурност ще пропусна това хубаво предизвикателство, защото отивам на екскурзия......до 14 април, Италия, Франция. Освен да си взема хартийките в автобуса...ха-ха-ха....Голям майтап ще е...

    ОтговорИзтриване
  3. прекрасна картичка, много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много е нежна, Нани! А буквите са много готски!

    ОтговорИзтриване
  5. Много сладко ангелче. А това, че се е приготвило да прочете толкова много книги го прави още по-симпатично.

    ОтговорИзтриване
  6. Много е нежна и в много хубави цветове е оцветена картинката. Някак старинна изглежда. Единствената картинка с фея, която имам, е точно като твоята :).

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря, девойки хубави! :)

    Теди, то всички ползваме едни и същи неща, давай смело.

    Thank you, Trish! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Hi Nana This is very beautiful hun i love the gorgeous image and colours.Sorry i've not been by for a while but life's been very hectic with hospital visits sorting thing out for mil. luv gina xx

    ОтговорИзтриване