20 април 2010

Retro card

Ей, такова вече не бях правила, или поне не си спомням, но за тази седмица си бях планувала жива, умряла ще участвам във Фуриите темата "Ретро" и Елшите - "Панделки" в моя случай дантелки. :) От три дена освен друго, съм си написала на един лист още няколко предизвикателства в които искам да се включа, дано само не съм закъсняла много с тях, а именно Stamp something - "Layers", Hand full of stamps - "You are special" и по всичко изглежда, че изпуснах срока за още едно, което беше дистресинг. :С Невърмайнд, както се казва. :) Както и да е. Картичката я завърших преди половин час и мисля, останах доволна. Дам... Специално си купих тези ръб-они (картинката) с идеята за ретро в главата.


Както вече се изфуках (фук фук) имам нов фотоапарат. М, сега не трябва да се притеснявам толкова дали е хубаво времето или не, защото определено има разлика в снимките дори, и по това време на денонощието. Обаче имам проблем, въпреки че са една марка със старият (Сони), новият не чете мемори картата. Много тъпо. Правя 5 снимки и бягам да свалям да видя как са станали. Подозирам, че ще трябва да купувам нова карта, обаче ако някой има решение на проблема преди това - да си казва бързо! :) Освен всичко друго, времето тотално се скапа тази вечер. Навън е като Армагедон, а мога да се обзаложа, че през кратката ми разходка днес през деня, се усещаше и сяра във въздуха. :С Тук нали сме първа спирка на облаците от Исландия, хич не ме и изненадва. Не ми е за друго, ама заради тоя вулкан ми се бавят поръчките с нови крафтърски глезотии. :D


Хайде стига толкова за днес. Аз като не публикувам, не публикувам, ама като се изсиля децата нямат спирачки. :) Лека и спокойна!

пс Докато не съм забравила: Благодаря на всички които наградиха блога ми последните няколко дена. Мисля това са 6 момичета - WoW. С което пък ще се извиня, че наградата спира до тук поне от моя страна и няма да я предам на татък, поне за този момент. Надявам се искрено да ме разберете, но too much spam, ladys! :)

10 коментара:

 1. great card, love the flower!!!
  Trish
  love the pic too, lol!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Както винаги, супер се е получила. Много ми харесва цветето и избора ти на хартия. Въобще, страхотна ретро картичка!
  Честито за новата придобивка! За жалост не мога да помогна със съвет за проблема с картата. С техниката сме на "ти" колкото да успея да я използвам :(.

  ОтговорИзтриване
 3. Картичката е разкошна, цветето много ми харесва и изобщо детайлите.
  По отношение на картата да не би да не е подходяща за "Сони", нямам идея?

  ОтговорИзтриване
 4. Това ретро може да те отведе на пъвите места

  ОтговорИзтриване
 5. Изключително изящна картичка, Нана! А цветето е супер впечатляващо!

  ОтговорИзтриване
 6. Mмм истински, тематично и съвсем ретро. ВПечатлена съм.
  От всичко твое, което съм видяла, тази картичка, за мен стои на 1во място. Много е прекрасна, стилна, а цветето е изключително интересно!
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря ви, момичета! Колкото до апарата, изчетох хляди коментари и мнения в нета вчера и в крайна сметка поръчах нова карта. Дано в това е проблема, като дойде ще кажа. :)

  Thank you, Trish!

  ОтговорИзтриване
 8. btw thanks for playing along in the HFOS challenge!!! Also I have something for you on my blog: http://handfullofstamps.blogspot.com/2010/04/sharing-love.html
  Trish

  ОтговорИзтриване
 9. Великолепно цвете, страхотна картичка!

  ОтговорИзтриване
 10. Beautiful card! I love that bloom! Thanks for playing at Stamp Something!

  Janna :)

  ОтговорИзтриване