08 януари 2010

Spring anyone?

Yes, please! Да, ама не! Тук ни е затрупал един сняг, какъвто не бях виждала с години и пролетта вероятно ще закъснее. За това ще се стоплям с подобни картички от време на време. Както много от вас знаят, най-доброто време за мен е ноща. Приспах детето тази вечер и както си бях разпънала сергиите си викам: Я, да я пробвам тази картичка за която Блещучева беше така мила да ми даде клипче. Беше изключитено удоволствие за мен да я направя. Може би защото ми се наложи да декорирам повече от една страна (обикновено не го правя от чиста проба мързел). От крайният резултат съм много доволна. А, самата картичка е много сладък размер 10 на 10 см, което я прави още по-приятна за гледане на живо.


Използвах хартии на ММЕ "Bloom & Grow" - много е хубава тази колекция, сега има нова подобна с нетърпение очаквам да се сдобия и с нея. Цветята са Прима, брадсовете "Making memorys" - това последното май не го изписах правилно, но да си призная точно сега не ми се проверява. Дребните печати с цветенца и надпис са от списание (вече ме е срам да ги казвам тези неща, но какво да направя като подаряват хората и то все полезни неща?!:), а картинката е печат на Sugar Nellie "Chick - a - dee", който имам от известно време, но едва сега му дойде реда. Копик Чао за оцветяване номера: YG23, YG63, R00, R11, E31, E57, Y11, Y15, Y38, RV000, BV31, RV13.
Съдбата на тази картичка е неизвестна. Вероятно ще я пратя за момичетата в Търново, но имам подозрения, че някой ще си я познае утре сутрин, искам да кажа след няколко часа, и ще отлети за Италия. :)

Лека нощ от мен и приятно творене!

7 коментара:

  1. Нана, чудесна картичка - толкова нежна и съчетанието на цветовете и елементите - всичко ми допада! Радвам се, че се завърна към картичкоправенето :) Липсваха ми твоите красоти!

    ОтговорИзтриване
  2. Нана, прекрасна е просто! :) Супер много ме радва съчетанието на зелено и жълто, защото аз самата много го обичам :) Тъй де.. нямам забележки :P Хихи!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е хубава, а при нас от време на време си е баш пролет, тъй че я чакаме в Търново. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодяря ви много! Не знаете как ми топлите сърцето в това студено време с коментарите си! :)

    Краси, радвам се да те видя тук. И Юлчето и нея (дано чете) така и не успях да и благодаря за хубавите думи, които е написала за мен и това, че си е купила моя картичка от базара!

    ОтговорИзтриване
  5. Наталка, за мен е удоволствие, че открих блога ти. Правиш невероятни неща и имаш голям талант.
    Гарантирам, че на следващия базар ще се докопам до някоя картичка и аз. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Нана, Красе, прегръдки от мен, хубаво е че има Интернет да се чуваме виртуално :)Ще чакам още картички :)

    ОтговорИзтриване
  7. Два дена мислих, два дена по-добра дума от благодаря не открих! Благодаря Ви, че ви има, че пишете, че харесвате това което правя, че ви има!

    ОтговорИзтриване