28 януари 2010

The sugar bowl challengeТази вечер една картичка от мен в която да си призная до последно не бях сигурна. Сега завършена, мисля че се получи доста добре, а и както винаги за съжаление, снимката не отразява цялата красота и реалните сини цветове. Ще си призная също, че щракнах с фотоапарата повече от 50 кадъра на различни фонове, под различни ъгли, това е най-доборото което успях да направя. Правих по новият скеч на The Sugar Bowl, като допълнително условие също е да се използва и дантела. Мисля, че точно това обърка малко първоначалната ми идея, но в крайна сметка съм доволна от резултата.

Печата е един от любимите ми на Sugar Nellie - Daisy и може да си го закупите от тук. Ще излъжа за използваните харии, за това по-добре да не давам луди предположения. :)This is my enter for this week challenge, and I have to say that I realy loved playing with the provided sketch and especially trying to figured out, where exactly to put my lace on. However it turned out very well, and I'm very happy with the final result, even the picture is a total rabish. :)

Това за сега от мен. Имах желание да направя повече неща, но само си останах с желанието. Време ми е да ви пожелая лека нощ и да прегърна възглавницата, или каквото намеря на близо. :)

9 коментара:

 1. Веднага ми грабна окото тази картичка :).Незнам в какво си се съмнявала, но е станала чудесна!

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна е! Както и новия вид на блога ти :).
  Каквото и да те е карало да се колебаеш, крайният резултат е страхотен. А дантелата е толкова сладка :).

  ОтговорИзтриване
 3. Нана, колебанието е хубаво нещо щом ражда такава красота.
  Много красива се е получила картичката.
  Успех в предизвикателството.

  ОтговорИзтриване
 4. Нана, чудна комбинация на нюанси и елементи, синьото е един от любимите ми цветове и веднага ме грабна!!! Явно има нещо във въздуха защото и друи са на вълна синьо ;) Страхотно си се справила - браво!

  ОтговорИзтриване
 5. your image is coloured beautifully. A lovely card
  Lisa ;)

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря ви, момичета, за коментарите! Радвам се, че ви хареса.

  Thank you, Lisa!

  ОтговорИзтриване
 7. Oh, so lovely card. I like your embellishments and the colours. Nice work !

  ОтговорИзтриване
 8. this is just so gorgeous!! Love the colours and all the bling!!!

  ОтговорИзтриване