16 юни 2011

Среща в София 12.юли. :)

Признавам си, че напоследък хич ме няма в блог пространството, още по-малко пък в правенето на нови неща да показвам. Обаче с наближаването на почивката ни в България следващият месец, просто не мога да мисля за нищо друго освен: плаж, море, слънце, бира, цаца, скара, да си нося новите дрехи, да се видя с хора които не съм виждала от 7 години, а други никога и т.н. Или както каза моята прителка: "Как да мислиш за картички, като само рокли са ти в главата?!" :) Вярно е, признавам си че искам и сме планували времето си така, да си изкараме максимално добре. Ще ходим на море, ще ходим на палатки за риба, ще обикаляме България от единият край до дугият и обратно.

Измежду всичко запланувано ми се намира и един единствен ден в който много бих искала да се съберем на символична среща в София. Датата е 12-ти юли, часът 4 след обяд, мястото ще се уточни една седмица преди това, за да знаем колко точно ще бъдем. Гери (да ми е жива и здрава :*) ще се заеме с тази част на организацията. Вероятно ще е някъде, където може да хапнем в непретенциозна обстановка и побърборим на спокойствие. :)

Ако искате и сте сигурни, че ще дойдете, моля пишете ми тук или на мейла (nana_cool@abv.bg) или в блога на Гери, която също ще публикува, до 3-ти юли най-късно.

Предупреждавам, никой да не носи хартийки, печатчета, панделки и други такива! Ще пием с една дума, няма да правим. :)

Ще завърша с "календара" (хм...срам, можеше да се постарая повече), на който детето задрасква дните до полета. В къщи търпението и на малки, и на големи е на изчерпване. :)


4 коментара:

 1. Заслужено отбелязана - http://www.vraity.com/2011/06/bulgarian-bloggers-we-can-do-more.html

  ОтговорИзтриване
 2. Ама за "блогър-среща" ли става дума? (wasntme)

  ОтговорИзтриване
 3. Nezzo, благодаря ти много! :)

  baby, по принцип за блогъри (и не само) които правят картички и скрапбукинг. Момичета с които се познаваме основно от интернет - форуми, блогове, фейсбук. :)

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря, благодаря, ама много!!!!!
  Усмивките са заразни, да знаеш! Целувам те!

  ОтговорИзтриване