28 април 2011

New baby girl card and some other crap to share :)

Понеже ще има доста снимки, смятам да огранича писането! Една картичка която направих за една малка новородена госпожица. Мисля да спретна и един gift card плик в същата гама, кога обаче не е особено ясно, със сигурност трябва да е скоро. :)




Много обичам да гледа работните места на хората и след няколкото показани такива реших и аз да се включа. Както се разбира съм окупирала дневната. Като се замисля, вече дори не искам отделна "моя" си стая. Готино ми е да си седна на диванчето, да разпилея всичко по земята, да си пусна тивито и да чувам от кухнята Вал как си говори на скайпа с приятелите, докато детето се ядосва на другият компютър, че не може да вземе още една звезда на Марио 64.

Не съм най-разтребената домакиня, но пък хич не обичам претрупани стаи и се опитвам винаги максимално да спестя място. В този ред на мисли, една огромна кутия с хартии които рядко/никога не ползвам са навряни в гардероба в спалнята, други по-рядко използвани неща и уреди в нишата на бойлера, и малко "скрити" тъпни зад дивана. Придържам се към максимата "на подредените къщи всичко е по шкафовете" до колкото мога. За това пък те са винаги в безпорядък. :D




Открила съм си моите варианти за максимално много неща набутани на минимално малко място. За това не пазя опаковки на стенсилите за рязане. Всички са извадени от оригиналните опаковки и заедно в един плик. Неститата са изрязани максимално на картона си и така прибрани също. Панделките на метър ми бяха голям проблем докато не открих навиването и завръзването през средата с малки ластичета. Пробвайте! Магически обема им се намаля с 2/3-ти. :)



Обичам да държа хартиите си разделен по производител, понеже лесно се съчетават дори и да не са от една колекция. И (минути за реклама) понеже имам доста добра визуална памет, знам почти винаги кои точно искам да ползвам, и намирането име е далеч по-лесно.




Когато не правя нищо релаксирам с разглежддане на каталози и калкулиране на семейният бюджет, колко точно мога да похарча без да бъда хваната. :D




Това е за сега, ще се радвам да видя и вашите местенца, за тези които не са показали още. :) До следващият път лек ден от мен!

5 коментара:

  1. This is beautiful! Love your use of the pennants. Just stunning :)

    - Ann

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е голям бонбон!
    А за работното място и на мен ми е любопитно кой как се справя, ама всички са много подредени, не като мен... :-D.

    ОтговорИзтриване
  3. :) Картичката ти е много сладурска.
    С голям интерес разглеждам работните места на всички.
    :D Последното, за каталозите много ме развесели. И аз честичко го правя. ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Just beautiful...love those sweet pennants!! I enjoyed seeing how your storage, I have a small space so I'm always looking for ways to keep it all organized. Hope things are well with you my friend!! :)

    Hugs,
    Wendy

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката ти е просто очарователна :) а работното ти място уникално ...

    ОтговорИзтриване