06 август 2011

Back home

Искам да ви кажа, че изкарах най-страхотните 3 седмици в живота си, за последните 5 години. Както всяко нещо с начало обаче, трябва да има и край. Спомените ще ме топлят в не особено приятното Шотландско време, до следващата година когато, ако всичко върви по план, ще се омъжа в Италия. :) Да! България подейства особено романтично на моят мъж и за моя най-голяма изненада получих официално предложение за брак. За протокола от 6 години и половина сме заедно. Признавам си, че бях се отказала от идеята, че някога ще ми се случи. :)
Да се снима годежен пръстен, се оказа по-трудна задача от колкото да се носи, както вече споменах и във фейсбук. :)
Тъй...Изфуках се, сега да разкажа малко и за почивката в България. Излишно е да казвам, че не ми се искаше да свършва. 3 седмици преминаха като на сън, а всеки ден имаше нещо за правене, което допълнително караше времето да лети. Първо пътувахме доста добре, нямаше закъснения, нямаше големи престои по летищата. Кацнахме на летище София в 4 сутринта и се оказа, че Бритиш не са ни натоварили багажа някъде из Британско, най-вероятно в Лондон. Докараха ни го на място в къщи ден по-късно.

Първо беше срещата в София, за която вече сигурно сте чели по другите блогове и гледали снимки. Не знам за останалите, но аз се чувствах така все едно познавам всички не от минути, а от години. 3 часа в сладки приказки, хубава храна и страхотна обстановка се изпариха като секунди. Благодаря от сърце на всички които намериха време да дойдат и за страхотната организация на Гери, както и за моят личен посрещач на автогарата Дани! :) Ето и малко снимки. Мислех, че съм се справила по-добре с тях, но не би. Аз изглеждам супер отегчена, което много ме дразни в момента, понеже прекарах наистина повече от страхотно.
Бях кръстена, и бях/съм вече кръстница на едно малко човече. :)

Преди да тръгнем за морето, бяхме 3 дни във и около Велико Търново. имахме късмета дори да гледаме представление "Звук и светлина" на Царевец. Ако, някога ви се отвори тази възможност - не пропускайте! Аз макар и да съм го гледала доста пъти, се чувствах така все едно ми е за първи. Заради цялата история която разказва и факта, че него ден по-рано минахме, и спряхме на "Шипка" се почувствах горда, че съм българка. Признавам си, че малко неща ми действат по този начин, но историята ни определено е едно от тях.

Една чудесна седмица на Созопол...

...2 прекрасни дни в Родопите...
...и накрая не ни остана нищо друго, освен да се качим обратно на самолета за Шотландия.
Това е за сега. До следващият път! :)

12 коментара:

 1. Липсваше ни, Нана, но пък си е заслужавало - пожелавам ти тези три седмици да ти се случват най-малко веднъж годишно. И честито за предложението! Бъдете все така щастливи заедно!

  ОтговорИзтриване
 2. Еееех, Нана, прекрасни вълнения... Честито за всички щастливи събития - предложението за брак, кръщенето, ставането на кръстница... Изглеждаш отпочинала на снимките, заредила си се с положителни емоции за (поне) една година напред. Колкото до срещата в София, беше наистина страхотно. Радвам се, че успях да дойда и да се запозная с теб и останалите момичета :) Целувки от мен!

  ОтговорИзтриване
 3. Нана, честито и от мен! Прекрасни емоции и вълнения си преживяла и спомените, които си събрала съм сигурна, че ще стоплят сърцето и душата ти до следващата година, когато от все сърце ти пожелавам да дойдеш отново в България. И се надявам този път да се запознаем. Тогава нямаше на кого да оставя малката принцеса, а с нея ако бях дошла, нямаше да мога да си бъбря с вас.
  Еееех, и булка в Италия! Супер! Прекрасно!
  И сега да си призная, че първо видях снимката с твоето кръщаване и си помислих "А, малко човече, та тя си е кръстила девойка направо!", но на следващата объркването ми беше изяснено вече.
  Пожелавам ти много хубави емоции и занапред!

  ОтговорИзтриване
 4. Нана, честито за предложението, пожелавам ти най-прекрасната сватба на света.

  ОтговорИзтриване
 5. Нана, пожелавам ти времето до следващото лято да мине така бързо и в приятни емоции по подготовката на сватабата, както трите седмици в България! Радвам се, че се върна!

  ОтговорИзтриване
 6. Нана беше ми много интересно да прочета всичко, снимките ти са страхотни.Вижда се колко хубаво сте си прекарали.Честитоо за пръстена- великолепен е, честито ви и христянче.Очаквамете с нови неща скоро :)))
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 7. Толкова зареждащи емоции и преживявания, че се предават като ги четеш :)
  Честито и от мен - за предстоящата сватба - пръстена е много, много красив, за твоето кръщаване и за това, че си вече кръстница!
  На страхотни места сте били в Бг.. желая ти щастие където и да си, да трупаш незабравими моменти и спомени непрекъснато с любимите хора!

  ОтговорИзтриване
 8. Нана, първо честито за пръстена! Великолепен е!
  Радвам се, че си имала 3 незабравими седмици в България!

  ОтговорИзтриване
 9. Нана, честито и от мен!
  Пожелавам най-романтичната и незабравима сватба!
  Ти я заслужаваш!

  ОтговорИзтриване
 10. Нана,честито и от мен!Невероятни емоции си имала на родна земя,желая ти много щастие и радост!Пръстена е прекрасен,а предполагам че ти ще си още по-прекрасна булка!Късмет в живота!

  ОтговорИзтриване
 11. Нана,това лято ще остане незабравимо и с многото емоции събрани в него ще топли душата ти в далечните Шотландските земи!Пръстена наистина е великолепен, бъди най-щастливата и обичана жена!

  ОтговорИзтриване
 12. Нани, изчетох с интерес летните ти преживявания ! Честито за годежа, пръстена е прекрасен и дано винаги бъдете щастливи заедно, дано винаги бъдеш най-обичаната и обгрижвана жена! Радвам се за теб!Поздрави и прегръдки!

  ОтговорИзтриване