02 декември 2009

Happy turtle

Тази вечер картичката ми, е вчерашно вечерно производство, но беше много късно и не я публикувах веднага. Въпреки, че е доста разноцветна, се превърна в нещо подходящо и за мъжките половинки, което беше и първоначалният ми замисъл. Самата картинка е печат от animal collection на Whimsy и се търкаляше в къщи от едно известно време, но колкото и опита да правех, никога не успявах да я оцветя така, че да ми хареса. Костенурките се оказаха сложна работа и дори гледането на "Кунг фу панда" не помагаше. :) В крайният резултат ми се струваше, че нещо и липсваше, но след петнадесет минутно ровене в кутиите ненамерих нищо друго което бих могла да прикача, за товая оставих така. Сега, смятам че всичко си е на мястото и един елемент повече би я развалил. Вие какво мислите?


Използвах хартии от разкошният пакет "Early bird" на Cosmo cricket, като само оранжевата основа на точки е от "Hopscotch" на K&Company. Медальонче костенурка от Ибей, панделка, брадсове и айлети от хоби магазинчето.

За оцветяването използвах толкова монго цветове, че дори не съм сигурна сега, дали ще успея да ги изброя. Особено за кобурата, която според мое скромно мнение би тярбвало да е цвят нещо между маслинено зелено и кафяво, наслагвах едно по едно каквото имам подходящо. Но, Copic ciao: B00, G14, YG23, YG63, C7, C1, C3, E71 и много безцветен блендер. Останах особено доволна от начина по който направих петната по тялото, за това направих и близка снимка. След основното оцветяване, бързо "нацъках" точки с блендера, за да отнема от цвета без да го разлея.


Ще участвам също в предизвикателстворо на http://quixoticpaperie.blogspot.com/, където условието е да се използва чарм/медальонче, както вие удобно да го наречете. :)

Това е от мен за сега, благодаря ви че се отбихте!

4 коментара:

 1. beautiful card sweetie, wonderful papers and embellies, thanks so much for joining us over at Quixotic Challenges this week :)

  xx

  Martine

  ОтговорИзтриване
 2. Аз смятам, че се е получила чудесно! Всичко си е на мястото! Единствено ми се струва панделката малко на една страна, но това може и от снимката да е.
  За медалиончето, аз се разбих да търся тука такива и намерих само едни огромни, които хич не ми харесаха. Оцветяването на картинката ти е безупречно! Точките с блендипен-а също са много сладка идея!

  ОтговорИзтриване
 3. хихи, Ани, права си, на криво е, но така и не се научих да ги връзвам пусти панделки. :)

  Martine, thank you for your kind words!

  ОтговорИзтриване
 4. Beautiful!

  Thank you for joining us this week at Quixotic Challenges!

  ОтговорИзтриване