13 ноември 2009

Chrismas song

Много обичам да пазарувам, но най-обичам, когато си купя нещо да има и подарък към него. :) Всеки месец си вземем новите броеве на 3 - 4 списания за картички, понякога имат доста добри идеи. Всеки път има и подаръци към всяко, но обикновено на мен не ми допадат. Този месец обаче е друга история. Към две от списанията има различни комплекти със силиконови печати на коледна тема. Това както и да го погледна са приблизително 10 паунда, ако трябва да ги платя. Едните особено са доста сладки. На връщане минах и през Хобито, да взема малко картон за рисуване и нямах търпение да се прибера в къщи и направя нещо. Разбира се, не можах да започна преди да пратя детето на градина, но след като се прибрах захапах ножиците, хартиите и копиците.


Използваните хартии са MME - Christmas signature, Прима цветенце, дистрес мастило "стара хартия", лентички "куча марка". Оцветено с копик, G07, G14, R27, E53, E57, C1.


За по-наблюдателните....да, има и ембосинг. :) И това е новото. Всеки път като се замислех за ембосинг и пред очите ми беше невероятната картичка на фурна на Теди. И така в един момент, "инцидентно" си поръчах горещ пистолет, а това последва и няколко различни цвята пудри. За ефекта на ембосинга всички сме чували, но жалкото в момента е, че на снимки няма как да се усети наистина. И най-накрая ми стана ясно, как се правят бели печати. :)

Лек ден на всички, приятно творене и благодаря ви, че наминахте и отделихте време за тази ми публикация!

2 коментара: