09 април 2012

Малко дигитален скрап :)

Нова страст се заформи последните два дена. Сън не ме лови, добре че сме почивни дни заради Великден. :)

След като снежните ми човеци почти бяха почнали да се топят, реших че е време да си сменя хедъра на блога. Да обаче да си намериш нещо по вкуса, че и без пари си е почти невъзможно. Реших да си сваля фотошопа и да се пробвам сама. Добре, че беше Нели (Лагуна) да ми помогне на скайпа с няколко бързи урока, като как кое местя и къде. Не ме питайте, колко хиляди глупави въпроса й зададох за една минута. :) Не съм сигурна, че този хедър в момента отговаря на блога ми и сигурно ще си направя нов.

Мама да не остане на зад и тя каза, че иска за нейният блог. :) Направих и един с чушки, домати, готварска шапка дори... Присъдата беше: "Няма достатъчно зарзават". о.О Хайде почвай на ново. Още не го е видяла и не знам дори дали ще го хареса, но пък аз останах доволна от себе си, и реших да го покажа.




Всъщност, дори не съм сигурна дали мога да го покажа в блога си. Макар 90% от елементите да са "свободна консумация" събирани от един руски сайт без упоменати автори, доколкото разбирам дигиталните фрибита са само за лична употреба и не се разпространяват. Хм...някой запознат да ми обясни, ако може, тъй като това е доста различно от авторското право с картичките от истинска хартия. И през ум не ми е минало разбира се, да кажа че някой кит който съм ползвала е мой, но все си мисля, че трябва да е в рамките на нормалното да споделя, ако искам, в блога си какво съм направила. М?

За моят хедър използвах този безплатен кит на WeeFaerie, а за на мама, както казах, сбирщайн. :)

п.с. Ако, мойта скъпа майка реши, че на този бурканите са му малко, е free to good home :) Само ще махна надписа и ще сложа друг по желание.

4 коментара:

  1. И аз не съм много(даже хич) наясно с правата, ама мисля че сбирщайна накрая си е твой и можеш да си го покажеш :)
    Май с каквото и да се захванеш все те бива!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Нана, шапките са жестоки:) ПО едно време много се бях запалила по дигиталния скрап, но сега не ми остава много време.

    ОтговорИзтриване
  3. Ам бе,.....харесва ми бе ..ама само бабата да е малко по младичка:)).. Мерси ,Наташке :* !

    ОтговорИзтриване