23 май 2011

The secret garden


Обичам когато нещата ми се получават ей така от само себе си. Започвам с една малка идея и без почивки, без обмисляния, нещата просто следват някакъв собствен ход. Като че ли някой друг диктува, а моите ръце само изпълняват. Обикновено такива неща след завършване ми стават автоматично любими и почти съвършенни в моите собствени очи - нищо да добавя, нищо да отнема. Имате ли такива проекти?






Тези цветенца ми се въртяха в главата от няколко седмици и все си намирах причина да не ги пробвам. Аз не вярвам в случайности и мисля, че съзнателно или не съм изчаквала най-подходящият момент, за да изкарам максимално от идеята си. Новата тема в Paper Sundaes - pop it up ми даде точно този малък тласък, от който имах нужда за да извадя материалите и поработя. :)





Таблото ми за управление е back to normal, за съжаление вторият блог за видео уроци, който бях направила не беше възстановен. Сложих отново клипчетата, но ще трябва да натиснете пак копчето за следване, ако желаете разбира се. Ето и адреса Nana' (s) crap video tutorials.

Предизвикателства в които ще участвам:

Polka Doodles - anything but a card
Paper Sundaes - pop it up
CCEE Stampers - flowers
Bunny Zoe's Crafts - lace
Fab'n Funky - make your own bloom

Това е за сега. Пожелавам ви лека и успешна нова седмица! Обичам понеделник. Наистина :)

11 май 2011

Използване на Биг Шот

Едно видео, което направих днес в две части, за използване на Биг Шот машинка за рязане на форми. Тъй като ми е първо подобно, моля не ми се смейте много, като ъкам и запецвам на моменти как да се изразя. Следващото ще е по-добро...така поне си мисля. :) Надявам се да ви е полезно и ако има нещо, за което би ви било интересно да гледате от мен, не се притеснявайте да кажете!







До следващият път! :)

08 май 2011

Flower house


Така....мисля, че минаха поне 10 минути, от както отворих за нова публикация и нямам представа какво да напиша. Времето при нас вече се постопли прилично, пролетно е, градинките пред къщите разцъфнаха и някак логично, почти не ме свърта в дома, за да правя картички или каквото и да е. Отдавна исках да измайсторя отново нещо с къщичката на Тим Холц и днес реших да я извадя, и видя какво ще се получи. Доволна съм от крайният резултат, нещо което не мога да кажа за снимките си.




Ще се включа в следните предизвикателства:

2 Sisters - distressing
Crazy 4 Challenges - flowers
Papertake weekly - anything goes

Лека и приятена неделна вечер то мен! До следващият път. :)