22 март 2010

Crazy challenge - Easter

То и публикации, макар и прости, да пишеш не било лесна работа. :) Но като съм се хванала на хорото, няма как - ще играя.
Може би някой от вас се досетиха, а може би не, но новата тема в Crazy challenge тази седмица е Великден.


От мен един заек. :) Всъщност се сетих, че имам още един печат подходящ за празника, за съжаление музата не ме осени на време, за да се представя с повече от една картичка. Тъй де и ме помързя малко, да не се оправдавам само с муза. За тази картичка реших да използвам, нещо което имам от известно време, но досега не бях ползвала в проект. Flower soft. Честно казано имам смесени чувства за този продукт. Със сигурност не попада в списъка ми "must buy", но ако имате излишен лев за харчене, не е чак толкова лоша инвестиция също. Рони се лесно, необходимо е сериозно количество лепило (сухо не е подходящо противно на рекламните клипчета), иначе рискувате да не покрие добре всичко което искате.


По незнайна причина, машината ми отказа да работи за тази картичка, около 15 пъти, та само ших и разшивах като ненормална. Мисля, че цялото това упражнение, всъщност отне повече време, от колкото самата картичка. :)

И така, спирам за сега. Очевидно е, че не мога да напиша интересна публикация днес, за това ще спра мъчението и за вас и за себе си тук. Очаквам да ви видя в "Крейзито". :)

Лек, спокоен и приятен ден от мен!

3 коментара:

  1. Картичката ти е много хубава и явно доста време ти е отнела (или поне шиенето) до колкото разбирам.
    Както казах и в Крейзито: много ми се иска да спечеля прекрасното подаръче което си подготвила, дано да ми се усмихне късмета :)

    ОтговорИзтриване
  2. Hi Nana Hope you are well hun, love this card, sweet image. luv gina xx

    ОтговорИзтриване
  3. Иренка, късмет ти пожелавам! :)

    Hi, Gina, i'm well thank you for asking. Is just been buzy lately and is getting even buzyer now. I shall post soon what I am up to. :)

    ОтговорИзтриване