21 февруари 2010

The Crazy Challenge week 3 - movement

Не е ли чудесна темата, кажете ми? Когато преди две седмици Кари я предложи, аууууу как гледах монитора и не вярвах на очите си: "А, сега де!" И ето тази седмица е неин ред да предизвика не само вас, но и мен и Нелка. И когато каза, че това е решила да бъде - еми, това да е! :)


Картичката, хихи, ей от кога искам да направя нещо такова...Не знам как се роди идеята, може би първо защото бях решила да използвам точно този печат. За малко да се разколебая, поради липсата на достатъчно кафяви цветове маркери. Докато оцветявах се замислих, че би било идеално да стоят на кръстопът. Тогава се сетих, че имам тази хартия на K&Company с различни стрелки и всичко дойде на мястото си. Не исках да развалям "посланието" с излишни шарени хартии и мисля, че не сгреших в тази си преценка. Крайният резултат е всъщност, повече от това което очаквах. Надявам се да ви хареса и на вас! Напомня ми времената, когато бях обързана само с един куфар дрехи. Докато живеех в България, често сменях градове и места и съчетавах работата с "Опознай Родината, за да я обикнеш" мотото. Понякога тези дни ми липсват - няма да си крия. Живота ми сега е коренно различен, та дори не мога да направя сравнение.




Признавам си, че това ми е третата къщичка и нямаше онази първоначална тръпка да направя нещо за първи път, но изненада - най-добрата от всички които съм правила. Може би, защото заложих на по - семпъл начин да я декорирам. Може би страхотните хартии на DCWV - Latte, я направиха по-привлекателна в очите ми, а може и да е чудесният пънч на Марта! А, защо не и факта, че я правих, за да ви вдъхновя по темата?! :) За съжаление не пазя линка със схемата за тази къщичка, която е чудесен подарък за нова къща според мен, пълна с разни миришещи клонки и цветя, та ако някой го има, моля добавете го като коментар, за тези които биха искали да опитат! :)



С това да завъша.
Кари, благодаря ти, че с тази тема ме върна назад в едни прекрасни спомени, когато събирах всичко и за два часа бях на автобуса за някъде, търсеща новото си щастие и тръпка. Съжалявам, че тази седмица нямаш възможност да се включиш, но от следващата те очакваме на линия!

А, вие изчели и не дочели тази дълга публикация, надявам се да откриете вашето вдъхновение, защото ви очакваме в най-щурото предизвикателство това на CRAZY CHALLENGE. Само, като допълненеи към темата искам да кажа, че не е задължително да правите нещо свързано с пътуване или нова къща. Може да използвате абсолютно всичко което се движи или е свързано с такова, от висулка до печат с баба на ролери. :) За протокола, ако някой има такъв печат - търся да закупя!

5 коментара:

  1. Hi Nana This is beautiful great use of the heart punch too, i had a template for one of these but cant find it now i'd love to make one. luv gina xx

    ОтговорИзтриване
  2. Hey, Gina, glad you like it. Here is the original template . Looking foward to see yours!
    hug

    ОтговорИзтриване
  3. Thank you Nana that's the one i had, your a little darling thank you. luv gina xx

    ОтговорИзтриване
  4. Тази картичка е толкова щура направо се влюбих в нея! Много готино се е получило!

    ОтговорИзтриване