11 януари 2010

Колкото повече - толкова повече!


Много, много отдавна искам да направя претрупана картичка. Но, не порсто претрупана, а всяко нещо да стои на мястото си. Тази вече, мисля имах добър първи опит и дори калпавите снимки да не покажат всичко (така както бихте го видяли на живо), мисля че се доближих една стъпка близо до идеята. И трябва да кажа тук, че дори и сега мисля, че има място за още нещо, което обаче не намирам с наличните ми материали. Може би, малко ембосинг на основния фон...не знам, това което знам е, че вече е късно за допълнения. :)


Хартии "Маракеш" на Бейсик Грей. Тук веднага ми изниква в съзнанието една фраза, която детето използва когато нещо много му харесва: "I love it, mommy, I love it!" и едни огромни блеснали очички готови да изфръкнат. Брадсове - всякакви - "Докрафт" и "Пейпърмания". Цветя - ибейски розички и "Прима" някаква, но за Примата не съм сигурна, може и да е Woodware. Камъчета от хоби магазинчето и рибонче ейкейей лентичка...от една пижама "подарък" която си купи мама. :) Всичко се използва стига да има къде!

Ще си призная честно, този път не си спомням какви цветове Копици използвах (понеже оцветих картинката девн по-рано). Основните - да, но останалите (сенки, тъмни, светли и т.н.) абсолютно си нямам представа какво цапах, докато не останах доволна от оцветяването. Но, ако все пак някой държи да знае точните номера - да си казва докато и това не съм забравила.


Картинката е печат на Sugar Nellie - "Peek a Bunny" и като е станало дума за това, Шугър Нели има 50% off на 10 печата този месец. Аз лично си харесах само 3 от които. И понеже са едни от любимите ми марки (бих казала ), бях приятно изненадана с тази промоция, тъй като за толкова време, не бях ги виждала да имат разпродажба под какъвто и да е вид, та се възползвах веднага.

Това е за сега, момичета. Радвам се, че ви има. Радвам се, че ви открих. Радвам се, че имам възможност да се докосна до нещо което граничи с чисто изкуство. Но, още повече ме радва, че има хора които го оценяват - това май е най-важното. Приятно творене и продължавайте да надничате тук, защото ви планувам малко изненади! Приятно творене и лека вечер от мен!

10 коментара:

  1. Много се възхищавам на хора, които го умеят това претрупване на елементи, без нещата им да стават кичозни. На теб определено ти се отдава. Прекрасна картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Нана чудесна е картичката, че даже не ми е и претрупана :):) Може би само кафявата розичка горе е в цвят с 1-2 идеи по тъмна.И в тон със заглавието да "кажа" : Който си може, може си го !

    ОтговорИзтриване
  3. Честно да си призная никога не съм мислила, че комбинацията от светло кафяво и розово може да бъде толкова успешна! Страшно ми харесва резултата и елементите, които си сложила, Нана! Много обичам пищни картички аз.. само дето за сега нямам достатъчно ресурс за такива.. ама един ден..:)

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка. Всичко си е точно на местото и въобще не е претрупана. Имаш още да учищ от американките по въпроса какво значи претрупано.

    ОтговорИзтриване
  5. Уау! Точно такива "претрупани" картички харесвам и аз! Нана, страхотна е! Наистина не виждам нищо излишно. С нетърпение чакам твоите изненади :)

    ОтговорИзтриване
  6. Нана, страхотна е! И аз не я намирам за претрупана. Просто е някак... ами точно твоя :). Разкошна е!

    ОтговорИзтриване
  7. Картичката е толкова прекрасна , ама толкова прекрасна, че просто нямам думи!Да знаеш че ще се пробвам и аз. Абсолютно нищо претрупано няма.

    ОтговорИзтриване
  8. Нямам думи да ви благодаря за коментарите, всичко което бих казала ще бъде недостатъчно, за да се изразя.
    Благодаря от сърце!

    ОтговорИзтриване
  9. Thank you for the nice comment, Gina and for stoping by!

    ОтговорИзтриване