26 октомври 2009

Happy Halloween

По принцип, много ми харесват хелоуинските картички, за съжаление няма на кого да пратя или подаря. В училището на детето се оказа, че заради църквата не го празнуват, а за 5 години на този остров нито едно дете не почука на вратата за сладкиши. Иначе си е празник. От един месец се продават тикви, бомбони, костюми и маски. Може би ние не живеем в правилният квартал - не знам. Оня ден обаче се засякох с майката на едно момиченце от групата на Габриел. Много приятна жена и винаги си разменяме по някоя и друга обща приказка. Оказа се, че за Лили Мей, нейната дъщеричка, Хелоуин е по-вълнуващ празник дори от Коледа! Та, реших все пак да направя за нея една картичка и да ви кажа, съжалявам че няма повече хора за които да дам, защото се оказа истинско забавление за мен и темата ми хареса страшно много. За следващата година ще се подготвя по-отрано и евентуално, ще имам по-дълъг списък с хора които да зарадвам!


Котката и тиквата направих 3Д, като изрязах картинките от хартия. Използваната хартия е на K&Company, Хелоуински пакет. За пореден път пробвах дали шевната ми машина ще пожелая да шие хартия, но не би, та трябваше да го правя на ръка. Реших да не го правя с еднакви, правилни бодове този път, заради идеята ,не по друга причина разбира се. :) И картичката от вътре с надпис и ухилена тиква. Оцветих също и една картинка с Тилда на метла, която сложих отпред на плика. Проблема с готовите напечатани картинки купени от Ибей е, че никога не знаеш на каква хартия са напечатани и дали маркерите ще я "харесат" или не. Тази "разливаше" по краищата, но поне е хубава за оцветяване. За щастие мога да изрежа по линиите, но имам няколко картинки, които са ми не използваеми, поради лошо качество картон + мастило.



Също, ще участвам в предизвикателството на http://copicscolourchallenge.blogspot.com/. А това е цветното комбо за тази седмица:



5 коментара:

  1. This is beautiful and love the colours. Thanks for joining us this week at Copics Colour Challenge.
    Karen x

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладка картичка.
    В момента целият англоезичен блогов свят е залян с Хелоун. Мисля, че твоята картичка е точно по темата и определено засенчва почти всичко, което съм гледала по темата.
    Аз си мислех, че копиксите пишат без проблем на всичко.

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, Нана, тази е просто разкош! Страхотна работа си свършила!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, тази картичка в мига, в който я видях, ми се превърна в една от любимките, които са излезли изпод сръчните ти пръсти! Великолепна е!

    ОтговорИзтриване