01 август 2012

Wedding Guest Book



 Пристигнаха кориците за които писах в предишната си публикация. Отне точно 12 дена за тези които се интересуваха специално от това. Мммм...макар, че не са лоши предпочитам сизикските, които са идеално бели, докато тези леко жълтеят (сигурно защото са рециклиран материал).

Направих  книга за гости за една бъдеща булка с нещата които бях поръчала (надписа и англечето са също от http://www.scrapiniec.pl/. Кориците обаче предварително облеппих с прозрачно фолио, за да не се разръфат краищата от разлистване и да издържи максимално дълго време, разбирай години. :) Хартиите са Магнолия, a цветенцето правих по този изключително лесен урок "Shabby Chic Pearl Flower". Чудесни са за фибички, декорации, клипси, брошки и какво ли не. :)




Това е за сега и до скоро! :)

13 коментара:

  1. Разкошен албум! Очите ми останаха в него...

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина е разкошен..Харесвам албумите ти!
    Стана ми интересно как си облепила предварително кориците с прозрачно фолио..Може ли да споделиш малко повече за техниката?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Шурчо, фолиото е обикновено, прозрачно, ето такова: http://www.diy.com/nav/decor/wallcoverings/wall-stickers/Sticky-Back-Plastic-Transparent-11807512
      Подгънах на вътре и така ръбовете са защитени изцяло. Дано разбра нещо от постното ми обяснение :)

      Изтриване
    2. Съвсем добро си е обяснението ти- много благодаря! Наистина съмс е чудила как може да се защити една такава красота, за да не се разпадне след продължителна употреба, ти си се справила чудесно!

      Изтриване
  3. Eха, Нана - истинска разкошотия си сътворила!

    ОтговорИзтриване
  4. Нана мила направо се влюбих:)))))))))))))Ми то на човек да му се прииска да направи сватба с тез красоти:)))))))Благодаря за инфото и това с фолиото е нещо различно и интересно ,което ще пробвам:))))Ще пробвам и цветето:)))Браво:))))

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна е, Нана! Много нежна и романтична. На младоженците ще им остане спомен за цял живот. А дървените елементи са направо страхотни. Аз също харесах доста неща в сайта, за който пишеш, но за съжаление нямат доставка до България.

    ОтговорИзтриване
  6. Красота! И аз благодаря за информацията, Нана! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Момичеееее, момиче, гледам, гледам, плакна окото с красотите, които твориш и не мога да им се нагледам, не мога да им се насладя! Много се радвам, че поне имам възможност и да драсна един-два реда, че нещо напоследък съм изпуснала юздите на времето и не мога да смогна с всичко. Благодаря за творческия вихър, в който си попаднала, определено ми липсва по-честото ти присъствие.

    ОтговорИзтриване
  8. Много красив! Прекрасен подарък за всички младоженци! Браво Нана

    ОтговорИзтриване
  9. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване