26 ноември 2011

Рецептурник



Човек като не е публикувал толкова дълго в блога, си в момента в който трябва да го направи просто не знае от къде да започне. Дали с извиненията за дългото отсъствие, дали с бърз преглед на печата от изминалият период, или признавам си минава ми през ума, просто да си пусна снимките и да избягам с едно "Здрасти" и "Чао". :)

Истината е, че се хванах да уча - сериозно при това. Ходя на два курса по английски. От януари записвам и дистанционно към колежа, като се надявам септември за бъда приета за 4 годишно обучение. Освен това подадох молба за доброволец към местното Citizen Advice Bureau (не знам еквивалент в България на тази организация) и от понеделник започвам да посвещавам част, от и без друго малкото ми свободно време, и на тях. Всъщност не се оплаквам, нито се оправдавам, по скоро се хваля май. :)))




Случи се да получа едно предложение (всъщност две, но за другото съвсем скоро ще пиша), от една блогърка за гости. Не само това, но тази дама искаше да изработя и тефтерче, което да бъде подарък на някой от нейните последователи. Няма дори да споменавам бедната ми душичка, колко беше поласкана от всичко това. Много уважавам и харесвам гореспоменатата персона и съм сигурна, че повече от вас също, но за сега не мога да кажа повече. Просто следете блог пространството и много скоро ще разберете, как, кой и защо иска да ви подари тази прелест.







Прелест не защото аз съм я правила разбира се, но мисля, че се получи чудесно. Вие какво мислите?






На вас пожелавам лека и приятна съботна вечер и спокойна неделя. До следващият път!


13 коментара:

  1. Направо си е прелест ,Наташке:* ...Браво , великолепно тефтерче ...вече мечтая за него :)) !Целувки и лека съботна вечер :* !

    ОтговорИзтриване
  2. Нана, много е красив! Наистина е прелестен :). А теб не мога да те сбъркам с никой друг :).
    Поздравления за начинанията!

    ОтговорИзтриване
  3. Вече зе замислям дали моят тефтер не е много остарял и му трябва нова премяна!Но едва ли бих успяла да го направя толкова красив!Напълно съм съгласна с теб - наистина е прелест!

    ОтговорИзтриване
  4. Нат, прелест е и още как!Мечта за всяка домакиня! Върховно е, наистина!
    Добре дошла след дългото отсъствие....сигурна съм, че ще съчетаеш всичките си ангажименти по най-добрия за теб начин!
    Поздарви и прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  5. Не съм от най-запалените готвачки, според по-добре запознати (по-конкретно съпруга ми) - даже хич не съм, но се прехласнах по този рецептурник и ми се прииска да направя и аз нещо толкова хубаво! На теб пожелавам успех в новите учебни и други начинания!

    ОтговорИзтриване
  6. Тефтер- мечта! Толкова ми харесва с цялата си подреденост и колоритност. И този ретро- вид... Нана, направо ме размечта за домашни курабийки, ябълков пай и печена пуйка :) Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
  7. Прелестно! Прииска ми се и аз да си направя такова бижу.

    ОтговорИзтриване
  8. Нана, душата ми пее като видя такава изумителна красота!!! Думите не ми стигат да опиша колко е прекрасен!

    ОтговорИзтриване
  9. Чудесен?!? Тази дума смятам, че много слабо изразява великолепието, което си създала! За мен мога да кажа, че съм влюбена в този толкова привличащ, перфектно изработен, носещ толкова уютно излъчване, приканващ да бъде изпълнен с вкусни и любими рецепти, рецептурник! Още дълго време ще се връщам на тази ти публикация, за да му се възхищавам!
    Браво, Нана! Разкошен е!

    ОтговорИзтриване
  10. Първо честито за новите начинания,Нана! :) Сигурна съм, че ще се справиш успешно с всяко едно от тях.
    Тефтера е разкошен! :)

    ОтговорИзтриване
  11. И от мен успех във всичко с което се захващаш!Тефтерчето е уникално!Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  12. Много и интересни неща се случват с теб, а вече имам съмнения за поръчителката на тази прелест. Тефтерчето е направо невероятно и е мечта за всяка и кулинарка, и картичкофурия.
    Поздравявам те за новите начинания и смелостта, и ти пожелавам сили и кураж да продължиш да ни вдъхновяваш, защото за мен е точно това! Успех!

    ОтговорИзтриване
  13. What a beautiful cookbook, Nana! I just love the sweet, vintage look. Fabulous paper mixture. Loving all those polka dots. And I love that there are different shapes and sized pages on the inside. Filled with family favorites, this would quickly become a family treasure. :)

    ОтговорИзтриване