11 май 2011

Използване на Биг Шот

Едно видео, което направих днес в две части, за използване на Биг Шот машинка за рязане на форми. Тъй като ми е първо подобно, моля не ми се смейте много, като ъкам и запецвам на моменти как да се изразя. Следващото ще е по-добро...така поне си мисля. :) Надявам се да ви е полезно и ако има нещо, за което би ви било интересно да гледате от мен, не се притеснявайте да кажете!







До следващият път! :)

5 коментара:

  1. Благодаря за уроците! Лично на мен са ми много интересни, защото скоро се сдобих с таква машинка. Говориш съвсем нормално на клипчето - няма големи паузи и запецване :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Нат, много интересен, полезен и приятен урок ! Винаги има какво да научим от теб, така че - каквото и да покажеш ще се гледа с удоволствие!Така, че - чакаме още клипове!

    ОтговорИзтриване
  3. Добре си се справила! Винаги с удоволствие гледам клипчета за това как се правят неща, така, че очакваме следващите!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесни уроци. Аз в началото се чудех как става рязането без да се нарязват плаките? А дали не би направила и уроци за машинката с която правиш тефтерите? Страхотни са!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, момичета! Заповядайте в блога който направих и смятам да е само за видео уроци, без излишна информация!
    www.natknatvideotutorials.blogspot.com

    Поли, това беше първото видео от този вид което направих, но по принцип - да, мисля да направя и за машинката която използвам за тефтерчетата. :)

    ОтговорИзтриване