02 април 2011

Extraterrestial



Благодаря ви, за всички мили пожелания по случай рожденният ми ден! Прекарахме си добре с най-близките приятели, торта, биричка, лафче и кой от къде е. :) С рандом генератора изтеглих номер 8 от 30 коментара и това е Hristovica. Ади, напиши ми адреса си на имейл nana_cool@abv.bg, за да мога да ти изпратя комплекта възможно най-скоро!

Използвам публикацията да отоворя на Тони и Маги относно дали съм използвала призма моливи за комплекта. Да. Цветенцата, косата и обувките са оцветени с тях, но съвсем бейсик така да се изразя. За съжаление още не съм измислила, какво да направя с картинките които оцветих първо и с които се постарах доста. В краен случай май просто ще си ги снимам така. :)

От известно време се замислям, какво повече мога да предложа в блога си и вашето мнение ще ми е особено полезно. За сега обмислям рубрика review където ще споделям мението си за конкретен продукт, който съм използвала най-скоро с всички плюсове и минуси според мен и също веднъж седмично, а може и по-рядко, нещо като spot light, където ще ви представям някой чиято работа харесвам и ме вдъхновява. Какво мислите? Би, ли ви било интересно да четете такива неща в блога ми?




Да премина и към днешният "Извънземен" комплект, който направих специално за моят племенник Владко. Душичката ми тя, казала на сестра ми, че иска за рожденният си ден да му направя ключодържател с малка книжка (тя доколкоо разбрах е най-важна :) и тефтерче. Аз реших, че ще му направя пълен комплект и се много надявам да му хареса. Излъгах го ще че е с ракети. Не знам защо се бях заблудила, че тази колекция на Bo Bunny "Blast Off" има повече ракети отколкто извънземни. :)

Това е за сега. До следващият път лек и спокоен уикенд ви желая!

9 коментара:

  1. Честито на Ади! :)
    Благодаря за отговора, Нана! :)
    Аз от доста време ги оглежам тези моливи, но не съм много добра с оцветяването и за сега се въздържам от покупка.
    За рубриките- на мен ще ми е много интересно, а и полезно да чета отзиви за материали, които си изпробвала. Второто ти предложение също ми харесва, вероятно ще се запозная с работата и на нови, непознати за мен творци.
    Комплектчето за племенника ти е много сладък. Нищо, че не е с ракети, тъкмо ще има елемент на изненада. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен комплект и страхотни идеи - ще ми е интересно да видя какво вдъхновява моите вдъхновители, както и да чуя мнение за продукт, който не съм използвала. Адмирации за хрумката. А на Ади - честито!

    ОтговорИзтриване
  3. Нана, много се радвам и страшно много благодаря!!! Честно казано за първи път ми се случва да печеля нещо...така на случаен принцип и направо не мога да повярвам. И аз чакам с нетърпение вдъхновенията ти! Прегръдки :о)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна идея! С удоволствие ще чета за продуктите, а още повече за вдъхновителките ти! А за подаръка за племеника- и аз бих се радвала на този комплект!

    ОтговорИзтриване
  5. О,комплекта е невероятен. Владко го видя току що и много ,много му хареса .Няма търпение да го получи ! Целувки :*

    ОтговорИзтриване
  6. Нана, аз съм много "за" и двете рубрики. Ще чета и разглеждам с интерес!
    А за комплекта какво да кажа ( по-различно от друг път :))... Като горд и щастлив собственик и ползвател на един от твоите страхотни ключодържатели, мога да кажа, че определено обира овациите. С или без ракети, сигурно е, че племенника ти ще бъде много щастлив :).

    ОтговорИзтриване
  7. Нана, със сигурност и двете рубрики ще ми бъдат много интересни. Очаквам ги с нетърпение.

    ОтговорИзтриване
  8. Мисля, че идеята ти е страхотна!
    С интерес съм следяла всичко каквото правиш, а сега още повече!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Уау,комплекта е невероятен!Имам двама юнаци вкъщи и като го видяха,направо зяпнаха с уста!
    Идеята да спеделяш какви продукти използваш и мнението си за тях,много ми допада,т.к. аз нямам много опит с различни продукти и така по-лесно бих се ориентирала в бъдеще.Поздравявам те за чудесните неща,които правиш и с нетъпение си очаквам картичката за 8 март!:)

    ОтговорИзтриване