15 октомври 2010

Love letters





Тази седмица е мой ред да ви предизвиквам в Картичкофуриите и да си призная, ми отне доста време докато реша каква тема да бъде. Чудех се между "Love letters" или "Script / newspaper" и в крайна сметка комбинирам. :) Направете картичка "Любовно писмо", но като допълнително условие трябва да има или скрипт текст (печат, ембосинг, хартия) или ако нямате подобно, хартия с напечатан текст на нея - тип вестник. Дано ме разбрахте, че пак обясних като за себе си - т.е. никак. :P


Това е моята картичка, надявам се да ви хареса и послужи за ориентир в предизвикателството и/или вдъхновение.

Наградата е пакет хартии на Cosmo Cricket 6x6 "Togetherness" и за разлика от предишният път, сега няма да иползвам рандом генератора, а ще я получи картичката която най-много ми допадне. Може да интерпретирате темата както си пожелаете, но без пликове за сватби - моля!


Целувки и очаквам с нетърпение да видя какво ще покажете! :)

************************

Нели, така и не се свърза с мен за стикерите, а предполагам 10 дена са достатъчно дълго време, за това тегля ново име от коментарите и това е номер 19 Lionelsa, която каза:
"Радвам се, че има хора като теб, които на драго сърце ще споделят втората си "риза" с ближния :-) Благодаря за възможността!"

Моля те, пиши ми на и-мейл nana_cool@abv.bg адреса си, за да мога да ги изпратя възможно най-скоро!


6 коментара:

  1. Картичката ти е страхотна Нана,много сладко е това мишле

    ОтговорИзтриване
  2. Eх,Нели ,какви красиви стикерчета загуби. Мишлето е много сладичко.

    ОтговорИзтриване
  3. Я, колко готино :). Една пощенска картичка не можах да реализирам тия дни, сега се чудя как да я префасонирам в любовна :).

    ОтговорИзтриване
  4. So super adorable. Love the notebook edge and the postage stamps. Awesome coloring!!

    Hugs,
    Wendy

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за подаръка! Вече е при мен :-)

    ОтговорИзтриване