03 април 2010

Specail card for a special little girl

Както знаете, вчера и днес бях на крафт базара. Не разбих рекордите с продажби, но пък съм с много добри впечатления и определено ще участвам и в следващият, който е в края на месеца. Общо взето, продадох картички за които нямах съмнение, че ще се харесат и такива, които направо ме изненадаха че някой пожела. :) Много добри коментари от хората които се спряха на моята маса и вчера ми направиха поръчка за едно момиченце, което има роджден ден другата седмица.


Въпреки умората която ме беше налегнала, снощи седнах и докато не я направих не си легнах. А, днес рано сутринта, с първото слънце напрвих и снимките.

Майката искаше определени неща и се почувствах точно като на предизвикателство, само че този път много реално. :) Да бъде русо дете на картинката, ако може с къса коса, да има името на детето, и надпис "обичаме те" и не на последно място годините на които става - 6. Понеже детенцето беше с нея, си говорихме през зъби да се уточним. :)

Крайният резултат се получи страхотно. За цифрата 6 не можах да измисля място отпред, за това изрязах на ръка и декорирах от вътре. Разбира се, обърках от коя страна да ембосна. Хаха, някой изненадан? Останах много доволна от себе си, а днес когато Анджела мина да я вземе, каза че след празника, ще я сложи в рамка. И това, ако не е признание няма какво друго да е. Наред с това ми поръча и картичка за другата си дъщеричка, която става на 12 и се оказа, че също е запалена по кардмейкинга. :) Трябва да измисля нещо много специално.

Това за сега. Изморена съм не заради нещо друго, а много намръзнах. Днес по обяд се развали времето и до 4.30 умрях от студ. Бррррррр И докато не съм забравила, нямаше човек който да не се посмя от сърце на "Скъсващата ми картичка". Една майка много настоятелно искаше да я купи на дъщеря си. Предполагам не харесва зетя. :)

Лека вечер и весели и приятни празници на всички вас и семействата ви!

8 коментара:

  1. Нана, картичката ти е направо вълшебна. БРАВО! Аз съм ти голяма почитетелка и твоите картички винаги много ми харесват - много богати и в същото време с вкус. Без съмнение и на детенцето ще хареса много. Поздравления за участието на базара.

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката ти е прелестна, момиченцето е оцветено с много хубави цветове, хартиите, цветенцата, всичко е прекрасно.
    Поздравления за базара, желая ти още по-големи успехи на следващия!

    ОтговорИзтриване
  3. толкова са хубави твоите картички...и някак си се познават че са твои-мисля че винаги мога да позная твоя картичка-всичко е толкова добре изпипано и подбрано и се учудвам как не си продала всичко,на следващия всичко

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, картичката е прелестна! Тези точно ги правиш приказни!
    Ужасно ме зарадва и мен реакцията на майката :), какви по- хубави думи от тези.
    Шестицата много ми хареса и честно казано много и отива вдлъбнатия релеф ;).
    И не на последно място- радвам се на представянето ти на базара :).

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви от сърце за коментарите!

    Ади, има много фактори които влияят на продажбите, само да са хубави не е съвсем достатъчно. :)Но дори и малко съм доволна като цяло, от оценката на хората, която получих и не на последно място рекламата която си направих. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Нана, много се радвам за добрите отзиви, които си получила :). Все така да бъде! А що се отнася до продажбите - хубавите неща не винаги стават бързо и лесно, важното е, че си положила основите.

    ОтговорИзтриване
  7. Нана, много хубава картичка, както винаги! Голяма майсторка си! Много хубаво съчетаваш цветовете, формите, допълнителните елементи...
    Другия път съм сигурна, че ще имаш по- голям успех на базара. Дано да е по- топло!

    ОтговорИзтриване