19 март 2010

Hand made toppers

Видях тези топери в един от блоговете които следя и идеята ми допадна изключително много. Ето тук са тези на Victoria, като тя сама е пуснала линк към първоначалната идея. Вики може и да има проблем да се подпише под собствените си (понеже тя само е сменила цветовете например), но аз не страдам от такива предразсъдъци и гордо си ги подпечатах. Замислих се дали е правилно и стигнах до заключението - идеята не е моя, но пък изработката е, печатите не са мой собствен дизайн, но пък ако беше така то щяхме да имаме проблем да наречем всяка една картичка "ръчно произведена от еди кого си". И така с линк към блога от който видях идеята ви представям, моите първи ръчно направени топери.


Използвах различни хартии, които намерих за подходящи и достатъчно универсални, за да могат да пасват на повечето идеи за картички които имаме. Кръглите печати са "пощенска колекция на Whimsy", а зайчето и надписа както съм казвала от едно списание.
Това всъщност е една чудесна занимавка и дори би могла да ви изкара някой лев, поне за използваните материали и част от времето, ако се продава в ибей. Мисля дори, че съм виждала подобни там, но никога не съм обръщала особено внимание.

Харесват ли ви моите? :) Нека издам нещо. Тези две пакетчета ще бъдат част от подаръка в Crazy challenge следващата седмица. Моля не ги подценявайте. Може и да не са на някоя известна марка, но обещавам ви, че с нищо не отстъпват на топерите които бихте си купили от някой магазин. Скромничка съм. :)

п.с. Хубаво слънце така и не се показа днес. Ще подменя снимките при първа възможност.

9 коментара:

  1. много са хубави и наистена неотстъпват по нищо на тези които съм виждала-страхотни са

    ОтговорИзтриване
  2. Много, много ми харесаха:) ше ме накараш да участвам 20 пъти в следващото предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
  3. Идея, идея ама друго си е като се реализира грамотно! Даже да си призая бих използвала и носачите на пликчетата, тъй де няма да хабим материал, я! Страхотни са!

    ОтговорИзтриване
  4. И на мен много ми харесват.
    Сега ще се надявам другата седмица късмета да ми се усмихне и да взема да ги спечеля :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много са яки! И са си лично твои и няма защо да не ползваш марката Нана за тях, а Викито да беше приложила малко свои идеи егати! :)

    ОтговорИзтриване
  6. страхотно!!!аз бих се зарадвала страшно много да спечеля такава награда:))

    ОтговорИзтриване
  7. Много са готини! Ще започна и аз да се включвам в тези предизвикателства:)))

    ОтговорИзтриване
  8. Нана, чудни са! Всякакви дилеми са излишни! Дизайнчета са си твои, при това са прекрасни :).

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ви много, момичета! В момента съм много скапана, че се трудих над неща, за които ще спомена много скоро. Май ще ходя да си лягам. :)

    ОтговорИзтриване