06 февруари 2010

You are invited - new challenge blog!

I'll try and translate the information from this post in english too, for my lovely none bulgarian followers. Scroll down to pass the strange looking text wall. :)

Както вече разбрахте, а ако все още не сте, за това пиша този пост. От понеделник 08.02. аз и Нели, поставяме началото на нов блог за предизвикателства, а именно The crazy challenge. Постарах се с първият встъпителен пост, да отговоря на максималко въпроси, които може би си задавате. Ако има нещо неясно, хич не се и притеснявайте да питате!

Много пъти когато съм бродила по другите блогове с предизвикателства, съм се чувствала не на място - като изтърсак. Може би защото, повечето от участниците правят картички от години и отдавна се познават в блогерското общество, сбирки и други мероприятия. Аз съм бебе все още в това изкуство. Знам още много талантливи жени и момичета (тук както ви е на сърце в нея категория се сложете :), които може би се чувстват по същият начин. А, колко хубаво би било да вземаш участие в нещо, което тепърва се заражда, да се чувстваш ветеран в редиците след време, да израстваш с идеята седмица след седмица?! Това дори не е егоизъм, просто вярвам, че всеки го чувства по отношение на нещата които прави и малко признание никога не е излишно - всъщност дори е здравословно! Личните блогове са чудесно място, но колко отнема на хората да го намерят, да ви последват и най-вече да ви четат редовно?! А, колко по-хубаво е просто да цъкнат на един линк предоставен от вас всяка седмица и да ви оставят приятен коментар, и така да научат за мястото ви, и да вдъхновявате още повече хора? А, дали всъщност не е и най-добре да спечелиш, макар и малка, награда за участието и старанието си?

Една обикновена дума може да се интерпретира по хиляди различни начини. Аз понякога гледам нещо сътворено от някой друг и си казвам: "Е, как не ми е дошло на ума и аз да го направя?!" И не спирам да се опитвм да погледна през очите на някой друг - така обикновено идват моите вдъхновения. От един едно, от друг друго и колелото се завърта.

Както и да е. Пак много се отплеснах, пак съм досадна, пак не се изразих с точните думи с които искам - no body's perfect! :)

Това е момичета, заповядайте при нас всеки понеделник и бъдете част от нещо ново и специално, защото нашите планове са големи, високо ни е само небето. Няма пари за rocket fuel, не че има друга причина :)

Картички, скрапбук, бижута, торти ако искате - просто бъдете креативни, каквото зависи от мен обещавам да го направя!

И между другото не забравяйте да участвате в предизвикателството на картичкофуриите - не случайно избрахме същият ден!

Баста! Научих една италианска дума от майка ми, та да я цопа и нея.


in english: :)

I don't realy have many none bulgarian followers, but I do know that i have some lovely ladys in the list - for them is this.
Will start with: Very sorry for my poor and rubish would say english. 5 years live in Scotland can't be good! :) No offence to anyone I love Scotland - they have the most amazing sky i've ever seen in my life, and the prъtiest gardens and landskape. Not even gonna mention the place i live, someone might get jealous.

I want to invite you to a brand new challenge blog - The crazy challenge, where each monday a theme-based challenge will be set up by me and Neli, one very talanted lady with a completely different style then me. For more information in english (better then mine) please read the first introduction post!

Sounds good enough for you? Plase be very welcome and join us in this adventure! Like it? Feel free to invite your friends, for some fun and and enjoyable time. Thank you for your time. Looking foward to hear from you and see you in The crazy place! :)

Best regards: Nataliya aka Nana

5 коментара:

  1. Благодарности за старанието и идеята ,Нат! От своя страна ще се опитам да се разписвам редовно в предизвикателствата и да не ставам от нормалните,"скучни" домакини!

    ОтговорИзтриване
  2. Дими, изключително приятно ми стана днес, като си отворих блога и видях, че си ппубикувала в своя си и то не едно а толквоа много прекрасни неща. Радвам, се че си намерила време и се надявам да го правиш по-често. А, колкот до скучните домакини, в еди момент от семейният живот всички май се чувстваме така. Ще се вихрим като пораснат децата. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Идеята ви е просто прекрасна и най-искрено ви желая да се забавлявате през цялото време, докато я осъществявате! Успех няма какво да ви желая, защото той е повече от сигурен! Събрали сте се прекрасен екип с много емоционален заряд и много идеи, просто няма как да е иначе!
    Летете нагоре, пари за бензин ще се намерят! ;-)

    ОтговорИзтриване
  4. Доброй ночи!

    Заметил такой вот web-сайт:
    Бланки заявлений

    Интересно, насколько востребована эта тема?

    ОтговорИзтриване