04 февруари 2010

Опс



Въртях, суках, мислих о.О, какво стана не знам, но я докарах почти като 100 процентовата жена. Фак. А имах такава хубава идея в главата си, явно ще трябва да почвам на ново и евентуално да я реализирам. Всъщност дори се чудех дали да пускам отделна публикация. Не казвам, че не ми харесва - напротив, на живо е дори по-добра, просто се разочаровах, стана толкова look like другата. Никакво въображение - срам! Безпредметно е дори да споменавам използваните материалите, само ще кажа за органзата, че ми е от Ванчето и толкова много ми харесва, че от пазене не сложих лента по дължина под картинката. :) Сърцето е от гривничката с чармове за която съм споменавала вече.



Това е, мацки! Лека нощ от мен и с пожелание да не изпадате в моето положение, а вдъхновението да е постоянно около вас в различни цветове и форми! Бай!

11 коментара:

  1. Аз съм влюбена в нея! Много ми харесва, ти си се оплаквай, аз пак я харесвам! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Your card is Gorgeous!!..lovely coloring, papers and I love that charm!!..Hugs, Ila

    ОтговорИзтриване
  3. Ани, оплаквам си се типично по женски. :)Радвам се, че ти харева.

    Thank you, Ila, for stoping by and the lovely comment!

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, на мен изобщо не ми напомня за 100%-ва жена. Много, много ми харесва! И отново перфектно оцветяване! А за панделката - разбирам те, за желанието да си я пазиш - разкошна е! Жалко, че ти не си харесваш произведението, но мисля, че като се наспиш ще я погледнеш с други очи :)

    ОтговорИзтриване
  5. Нана, стига мръкна, явно ти се е спяло доста като си писала коментара:) Картичката е чудесна, и да ти кажа, че чара на точно тези творби - мислих едно а то излезе друго, е точно в това, удовлятвораващо разочарование!!! /ако ме разбираш какво искам да кажа/
    И както винаги много прецизна работа!

    ОтговорИзтриване
  6. ОООО , Нана чудесна си е картичката , не знам какво не и харесваш.Колкото до панделката ще ти изпратя цяла ролка , само и само да правиш такива чудесни картички.

    ОтговорИзтриване
  7. Чудна е!!!

    Имаш си наградка, ела на блогчето ми да си я вземеш:)

    ОтговорИзтриване
  8. Имаш нещо при мен:
    http://artcraft.anniesartbook.com/2010/02/thank-you-for-inspiration.html

    ОтговорИзтриване
  9. Момичета, благодаря ви за хубавите коментари и наградите!

    ОтговорИзтриване
  10. Gorgeous card love the pretty papers and the big bow. luv gina xx

    ОтговорИзтриване