13 януари 2010

Календарчета

Бях решила преди два дена да направя малко Easel стил календарчета, за момичетата във Велико Търново, за предстоящият мини благотворителен базар по повод 14-ти февруари. Малко след това погледнах блога на Gina_g, която е коментирала предишната ми картичка и окончателно реших, че ще измайсторя няколко. Вася ейкейей Девилсомтингсомтинг в Бг-мама, каза че според нея картички биха се продавали по-лесно. Сега след като направих няколко календарчета ще кажа - Васе, не вярвам че някой ще предпочете картичка, пред нещо толкова сладко, елегантно и такова което ще му краси бюрото и същевременно ще има и полза от него. Обори ме! :) Няма да споменавам дори, колко бързо, лесно и приятно е правенето им.


Тук няма какво толкова да обяснявам за метериалите. Всичко е основно, с изключение на печата картинка на Sugar Nellie - "Demure". Останалите печати сърчица са на Clear stamps, а надписа "You are special to me" нямам представа да си призная и никъде по дървеното кубче не пише освен, че е designed in usa и made in taiwan - но пък ми хареса много и е удобен за всякакви поводи. Всичко е печатано и използван горещ ембосинг с пудри на Stampendous! - Ruby red, Star dust и Pirate gold.


Цветенца, камъчета и други разни си ги знаете. Тук е момента да кажа, че днес получих коледният си подарък от Ваня - алнеон в Бг мама. Разкошни, разкошни панделки, лентички, дантелки ми е изпратила. С ръка на сърцето заявявам, че тук не намирам такива и за първи път ми се случва да погледна рибонче и от него да си представя останалата част по картичката. Благодаря ти Ваня! Направи ми невероятно добър подарък! Все още мисля, как да се отблагодаря.


Календарчето с ключето отива директно в Италия, понеже е и правено по поръчка на мама. Мислех да направя по две от вид за Търново, но това няма да го повторя понеже е за специален човек и искам да си остане такова.


Това е за сега! Благодаря ви, че се отбихте, коментирахте и т.н. Целувки и лека нощ!

8 коментара:

  1. Календарчетата са прелестни. Постигнала си прекрасна комбинация от цветове и елементи.
    Любимо ми е това с момиченцето.
    А самите календарчета как са направени?

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Натали, разби ме с тия календарчета ;o))) Върха са, друго няма какво да кажа ;o)))))
    Вася

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, супер са!
    Всеки път съм възхитена, че има с какво още да ме изненадаш. И да, били сме и двете на вълна горещ ембосинг :).
    Това за мама ми е фаворит.
    Много, много ми допадна идеята. Молятемолятемоляте кажи че нямаш нищо против да я копирам някой път :).

    ОтговорИзтриване
  5. Нана, чудесни са! Това си е съчетание между картичка и настолен календар. Наистина, какво по-хубаво ;) Аз също мисля, че ще се продават добре. Особено, когато са направени от такъв майстор като тебе!

    ОтговорИзтриване
  6. Нана, няма те и като се появиш направо
    разтърсваш!!! Чудесна идея и много добра работа,
    много ми харесаха!!! Бравоооооооооооо !!!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви много, много! :)

    Деси, календарчетата ги купувам от хобито готови листчета 0.35п. Не бих се хванала да ги принтирам, режа подвързвам сама - признавам си без бой. :)

    Теди, много ясно че може да копираш идеята. Тя не е и моя дори. Не веднъж съм казвала, че ще ми е много приятно да видя някой да се вдъхнови от нещо мое и да го пресъздаде по собствен начин...ех това его...:)

    Вася, Ели, Вероника, хиляди прегръдки. Васе, по оня въпрос в скайпа - не мога! мр Грийн се хили тук. Ще сии стои така, понеже само коментар се изтрива, но не и от кого е оставен. :)

    ОтговорИзтриване