21 януари 2010

Bird collection


Малко остана от календарчетата. Да си призная на мен ми писна, а на вас не знам. Но пък не мога да отрека, че са изключително сладки и в повечето случаи стават доволно бързо (тук малко излъгах).


Тази вечер вдъхновението ми беше разкошният пакет хартии и изрязани елементи Crate Paper - "Lillian Collection Kit", въпреки че има и малко използвана от пакета на Cosmo Cricket - "Early Bird" и "AMYbutter" - K&Company. Другата ми нова придобивка е бордер пънча на Марта Стюарт - Garden Trellis. Одавна му бях хвърлила око, но все ме спираше цената. Сега след като вече го имам, цената си струваше - обожавам го и не пропуснах шанс да го използвам във всяка картичка днес.



Ако увеличите снимките с белите розички и бялото цвете (което между другото си направих сама /флекс) ще забележите лек блясък. Само бях чувала за гел химикалите на Shakura - Stardust. След като трябваше да мина през много процедури с коронката на принцесата на червената картичка от оня ден, реших че ми е време да ги пробвам. Невероятни са! Когато искате само малко блясък, но не глитер - това е "must buy" продукт!

За сега толкова от мен. Обещавам още само една публикация с календарчета (вероятно утре вечер) и после няколко месеца не искам да чувам за тях. :) Приятно творене и много вдъхновения!

10 коментара:

  1. Много са сладки :) Третата ми е фаворит:))) Честит ти пънч - със здраве да си го ползваш :*

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни са станалаи Нана! Страхотно е 4е със една и съща основа си направила толкова различни и карсиви календари.

    ОтговорИзтриване
  3. Нели, аз не исках да казвам моя фаворит, но мисля че и на мен третата ми харесва най-много. Въпреки, че четвъртата е достойна конкуренция на живо. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Кари, благодаря ти, мила! Писали сме по едно и също време. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни календарчета. Всичките са много хубави, но като стана въпрос за фаворити моят е четвъртото. Много ми харесва и самият календар и надписа.

    ОтговорИзтриване
  6. Еххх, колко е як тоя пънч... Ся ще ме зарибиш и аз да си купя.. :) Календарчетата са страхотнииии! бе никой не каза, че му е фаворит 2-рото? Пу за мен тогава!:)

    ОтговорИзтриване
  7. Деси, Блешуче, благодаря ви много!
    Блещуче, като ми поомръзне може да ги трампим с твоя дето го чакаш сега на сърчицата, за известно време...:)

    ОтговорИзтриване
  8. На мен окото ми радва шаренкото, така че гласувам за 1,2 и 4. Нана, и хиляда календарчета да направиш, пак ще чакам с нетърпение да покажеш следващото - всичките са толкова различни и в същото време така хубави...

    ОтговорИзтриване
  9. Гласувам за 1, 2, 3 и 4. Искам ги всичките! Дори не мога да си представя да подаря на някого някое от тях. Може би и мен ме зарази въодушевлението ти по пънча :D. Страхотни са!

    ОтговорИзтриване
  10. Ели, Теди, благодаря ви от сърце за коментарите.

    ОтговорИзтриване