23 януари 2010

100% woman

Когато преди няколко месеца започнах да правя картички, имах хиляди идеи и нито една успешно реализирана. Сега е различно вече. Сядам, правя, обикновено по общи правила и скечове, а понякога дори с предварителен замисъл в главата. Разликата вече е, че макар и рядко да имам конкретна идея и виждане, все по-често ми се получава първоначалният замисъл. Тази картичка е точно това.



Хартията е разкошотия някаква на KAISER - производител за който не бях чувала, но спечелиха за винаги място в сърцето ми и всички красиви дизайни листи които си поръчах с тяхна марка. Печата е Sugar Nellie - Claudia the artist, Копици за оцветяване и Shakura Stardust - clear, pink за блестящите ефекти. Розичката чарм е от една гривна (аз нали обичам да търся неща не само в хоби магазинчетата, та такива покупки просто не ги пропускам), лентичка, перлии и камъчета. Буквите са велурени стикери с лек блясък на Dovecraft и са просто разкошни.



Това е картичка която ще отиде за някого за 8-ми март, така че ако не сте сигурни напълно че ви харесва, моля Ви: Внимавайте как коментирате, за да не се окажете притежателят й, понеже съм разбрала погрешно! ;)

За себе си с изработката на тази и крайният резултат стигнах до 3 заключения:
1. Цветовата комбинация, колкото и трудно-скучна да изглежда, винаги си заслужава да се опита.
2. Оцветяване с черно е трудно!
3. Мисля че няма съмнение за никого тук - не мога да връзвам панделки!

Това е! Благодаря ви че се отбихте, приятен и лек ден ви желая, и много красиви изработени неща!

10 коментара:

  1. Много женска картичка :). Най- хубаво е когато полученото се покрие с очакванията ти- поздравления!
    Прекрасна, блестяща, с блестящо послание!
    Развесели ме забележката ти за коментарите :D, сега да внимават останалите :).

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е разкошна, нямам думи . Е ти си си спец ;) Замисала наистина е много хубав и картичката е много женствена.
    Разкошотия !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Най-първо да кажа - страхотна картичка!Обичам това цветово съчетание!
    А иначе, знам какво е резултата от работата ти да съвпадне с очакванията ти (особено когато не ти се е случвало често :)), така че поздравления. Радвам се за теб!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесно е това, че вече успяваш да осъщаствиш замисъла си. Това си е голямо постижение и показва, че си постигнала високо ниво на майсторство.
    Картичката е разкошна. Лъщи, блести, свети, супер е.
    Аз за съжаление съм на светлинни години от 100%-та жена, поне както гледам твоята.

    ОтговорИзтриване
  5. С такава картичка наистина бих се почуствала 100%
    woman . Прекрасна е!

    ОтговорИзтриване
  6. Нат картичката е върховна!!! И цветово и като композиция и изобщо пак не ми се намират думички :) !

    ОтговорИзтриване
  7. Викам си - Ей ся я изкоментирах тая картичка!А то такъв порой от хвалебствия тука, че то не останало нищо по-така да кажа аз. :)
    Нана, много ми харесва как се състезаваш със себе си и всеки следващ път си по-добра, по-идейна, по-пищна и по-прекрасна в творбите си!
    Картичката е великолепна! Клаудийка може да ти зависи за нея! Усмив!

    ОтговорИзтриване
  8. Нана, аз пък влизам да те критикувам! Картичката е просто зашеметяваща, обаче това се разбира на пук на снимките. Снимала си я от много неподходящ ъгъл според мен и се губи от красотата!
    Комбинацията ти от хартии е страхотна както винаги, обаче много ме впечатли оцветяването на рисунката! Просто е перфектна! Трябва да вземеш да направиш един туториал за оцветяване стъпка по стъпка, това съвсем сериозно го казвам! :-)
    А кой ти каза, че не можеш да вързваш панделки?! :-))))

    ОтговорИзтриване
  9. Нана,картичката много шик, и не само защото ти си направила, а ти го можеш перфектно, но и самата тема ми допада, позитив исамоуважение на жената са отразени на 100%.За хартия ,коато си упомянула и аз бих казала същото, днес получих колет от Ариста,седя и си я галя, толкова ми зарежда с енергия(само да не помислиш че съм куку :)),наистина е прекрасна хартия и ти чудесно я разъгла в картичката си.А и черен цвят в картичките не ми е най-любим, но ми харесва винаги,щото чашата ми винаги на 50% пълна....Lale.

    ОтговорИзтриване
  10. Ах, чудесно! От къде да я започвам сега с отговора?! :)
    Първо благодаря много за коментарите, най-вече благодаря, че ви харесва!
    Ани, не знам как да снимам по-добре. Да си призная една моя картичка отнася повече снимки отколкото детето за 3 няколко месеца. Не ми харесва как стават снимките ми, но не мога за сега да правя по-добри. Едва ли е от фотоапарата. :) Колкото до туториал...хм...ще помисля, макар да не съм още толкова уверена. Мисля дори, че Кари оцветява далеч по-добре от мен с копиците, поне от това което е показвала.

    Деси, то и аз съм далеч от 100 процентовата жена еле пък като Калудия, но Ванчето е много права - дори нещо дребно като картичка, може да ни накара да се чувстваме такива!

    Лале, много си права за черният цвят, аз дори и в публикацията загатнах, че в главата си го виждах, но малко ме беше страх да опитам - мисля, че си заслужаваше. За това е най-добре да се експериментира с всичко което и хрумва, колкото и "ужасно" да звучи.

    Няма да изборявам всички отделно, но да знаете че всяка една написана дума ме кара да се чувствам повече от добре. Като стар изваден лексон ми действа да ви чета. :)

    ОтговорИзтриване