30 август 2009

Нещо за бебок

Това правих снощи след партито на бързо за новородено. Обаче нямам много бебешки неща и малко трудно ми се получи.

25 август 2009

Една засмяна мишка

Не, не се местя в куклената тема, но видях тази мишка в едно списание, което си взех днес и много ми хареса, та с това се занимавах привечер. Разбира се не стана много добра, обаче ми харесва като за първи път да павя нещо подобно. И понеже разпарях, ших, разпарях, ших, накрая забравих да и сложа краката. :С

24 август 2009

Ретро

Малко ретро от мен тази вечер. Нещо не успях да направя свястна снимка на изцяло отворената картичка, за това е такава. Щракнах може би около 50 пъти и се отказах. Въпреки всичко идеята е ясна. Дано ви хареса! :)

23 август 2009

Романтично

Трудно ми е да измислям имена на публикациите вече. Кактои да е. Нещо романтично от снощи.

22 август 2009

Нещо мъжко


Нещо което според мен поне, би било чудесно за мъж. Мисля и да участвам в предизвикателството за таг на http://craftycreationschallenges.blogspot.com/2009/08/crafty-creations-challenge-29-tags.html

Още пеперуди




Като китайска работничка съм тази вечер/нощ. Голяма производителност, все едно норма гоня. :) Обаче ми беше дошло настроение за творби...

21 август 2009

За някой малчуган

Нещо на бързо


От два дена не бях правила нищо и сега спретнах това. Започвам да ставам фен на рециклираният картон. Харесва ми как придава леко небрежен вид. :)

18 август 2009

You are one in a milion card


Нещо бързо от тази вечер. Започнах с идеята за детска картичка...хихи...обаче стана крива от едната страна и супер много ме дразни.

Картичка за рожден ден



По принцип би трябвало да оставя другите да кажат мнението си, но тази картичка, поне според мен, за сега е най-доброто което съм правила. Надявам се да ви хареса. Мислех да ги сложа в един пост с предишната, но реших че заслужава отделно винимание. Идеята за пеперудата, както и иазработката в блога на Дани: http://dannisdoodles.typepad.com/dannisdoodles/2009/03/for-each-petal-on-the-shamrock.html

Една проста картичка


, но стана много свежа за малък повод или дори без повод.

17 август 2009

мини албумче за Анджелика






Тази вечер предизвикателството дойде от мама, а идеята да направя нещо за дъщеричката на нейната работодателка - 11 годишната Анджелика. Отначало си мислех, а лесна работа - сърца, сърца и още любов. Тогава се сетих, че на 11 да говоря за любов и да има купища сърца, може би не е много удачно. Та наблегнах на цветя и копчета. Това няма как да се обърка. :) И понеже исках да го персонализирам малко повече, но нито имам нейни снимки, нито познавам детето, като изключим, че мама веднъж го принуди да ми каже "Здравей" по скайпа, първата страница оставих незалепена, за да може да си сложи снимка по избор и също на две от страниците, листи с полета, за да може да си пише нещо. Ах, това последното изречение стана много дълго. Дано ви е стигнал дъхът да го прочетете. :)

16 август 2009

За сестричката ми!

Радвам се, че сестра ми, която по принцип имаше много красив блог на друго място, реши да се включи и тук. Нейното изкуство е по-различно, но вярвам че няма жена, а дори и повечето мъже, които да не го оценят по достойнство! А това е и нейният блог: http://manikur-petia.blogspot.com/ Надявам се да ви хареса! А, за вас, како, батко и Владко, обичам ви и се надявам скоро да се видим отново! Целувки.

15 август 2009

нещо специално



Не можах да измисля име, с моята продуктивност си е направо трудна работа. :) Както и да е. Вдъхновена от блога който днес пуснах във форума, сътворих тази красота. Този път изненадах и себе си с дизайна, избора на цветове и краен резултат. Ще я пазя за Кралицата, ако някога ми се наложи да и подарявам картичка. :D

14 август 2009

Жълто предизвикателство



Изпробвах нови научени неща и това е крайният резултат. Мисля дори да участвам в това предизвикателство с нея: http://craftycreationschallenges.blogspot.com/2009/08/crafty-creations-challenge-28.html

13 август 2009

Няма име


Просто картичка. Ах, всъщност мога да я кръстя "Голямо блу цвете" :)

treat box


Little treat box I've made for this challenge: http://sasprojecttuesday.blogspot.com/2009/08/project-tuesday-hanging-treat-box.html Hope you like it and cya next week!

12 август 2009

Бърди къщичка

Представа си нямате колко много ми отне това, но крайният резултат е страхотен. Сега остава да я напълня с ароматизирани цветя и листа. :) Благодарности на Рачето, че пусна блога с оригинала!

11 август 2009

Е, пак ли торти?!


Да! Нощно майсторена с голямо желание. Сега вече мога да си легна доволна. Добре че има кой да става с детето. /blush

10 август 2009

Пеперудено


Пеперудено или не, скъса ми нервите този елемент. Шаблони, изрязване, оцветяване, пфу, само да намеря големи пеперуди, няма да се замисля да ги купя. Така не е работа.

Скрапи крапи албум






Не е завършен още и периодично ще добавям новите страници. Смятам следващият албум, който определено ще е само за рожденният ден на детето, стига да има достатъчно хубави снимки, да бъде нещо различно от готова подвързия. За целта - събирам идеи! :)

09 август 2009

Just a box


Една кутийка просто, която си спретнах много бързо, уж за дребни копченца и цветенца да събирам в нея. С една сладурка форумка, заформихме лека дискусия трябва или не трябва да има сини копченца. Аз мисля, че точно те направиха кутийката, а тя каза - Не! Ха, сега де! А вие какво мислите?

08 август 2009

Малко лятно настроение



Или пролетно. Не знам и не си спомням вече, кога за последно видях истински макове. Едно време растяха до железопътната линия, която минаваше близо до блока ни...Пак се отплеснах. Днес обаче видях изкуствен букет макове в магазина и лампичката светна. 2 и 50, нищо не му плащаш, а изкарах от него материали за още много картички напред, вместо да плащам същото за 5 - 6 цветенца в магазина. Утре ще има траш и на чарити шоповете, няма как!

07 август 2009

02 август 2009

Торта с моркови

  • Знаете го този виц нали? Е, да, но моята картонена торта,
    въщност стана доста добро изпълнение. :)