27 ноември 2009

Видях мама...

...да целува дядо Коледа. Много ясно, да не мислите, че подаръците са без пари! Само не казвайте на децата, че ще ви "изпеят" на съпрузите и ще се наложи да целувате и тях. ;) Тъпа шега както винаги, но също както винаги ще я оставя.

Нощна картичка, която току що завърших. Габриел обаче пак е правил фотосесия, понеже не успях да открия фотоапарата (на обичайно заподозрените места) и снимката е от телефона. Стана добра въпреки това, а цветовете не се различават много от това което е на живо, може би цветовете на хартията са малко по-ярки и наситени от това което изглежда.


Историята на картичката е банална на квадрат, както на всички други мои. Картинката е печат на Sugar nellie - Manga girl 2 и беше оцветена преди няколко дена. Още след като я завърших ми беше чсно, че би се вързала чудесно с коледна картичка, просто ми трябваше време, за да ме осени музата да я направя. Тази вечер си разглеждах хартиите и на една открих този надпис. Ооо, толкова ми стана смешно, веднага си го представих като изрязан елемент, вместо обикновено коледно пожелание. От там се наредиха и хартиите, които всички са от коледен пакет на K&Company. Използвах два вида органза панделки и сребърен конец, като ги завързах заедно, малко некадърно да си призная. Боцнах две топлийки и една снежинка по средата за разкош. Шито на ръка и толкова ме е яд, че не ми работи машиата на хартия, защото идеята ми първоначално беше, всеки един отделен лист да е обшит. Малко диаманти, червените перлички са течни, които успях да "цапна" преди да са изсъхнали. :С
Манга е оцветена с Копик Чао: коса и чорапки C1, C3, C5, C7, обувки E53, E57, E71, C1, рокля и панделка B00, B12, BG05, лице R00, R11.

Благодаря, че се отбихте и приятно творене на всички!

5 коментара:

  1. Днес съм една Алиса в страната на чудесата - където се "мушна", все изненада! Много ми допаднаха катричките ти. Имаш страхотен стил!

    ОтговорИзтриване
  2. Нана, много е сладурска! :-) А това ми е една от любимите коледни песнички :-)
    За шиенето на хартия знаеш ли какво щях да ти казвам, аз подлагам нещо меко под хартията и с една игла правя дупки все едно от шевна машина, после слагам конец в иглата и минавам отгоре. Така ми е правена и картичката с шития Велум ако си я виждала. Опитай, може да стане!

    ОтговорИзтриване
  3. Как ме напуши на смях като видях надписа ако знаеш! :) Жестока картичка, както винаги! С шиене се получават много хубави неща.. Аз до сега не съм опитвала.. ще взема да се пробвам..
    Мен баба ми подари шевма машина за сватбата ... и даже върху плат не умея да шия ама може върху картички по да ми се отдава.. кой знае.. *blush* :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря много за хубавите думи, дами!

    Блещуче, не мога да те разпозная с това ново име. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ми, Нана, интернационализирам се... Ко да праиш.. Съдба;) Хахах

    ОтговорИзтриване